Judaismus > Recepty

ROŠ HASANA a další svátky

<< < (3/14) > >>

zoom:
Jak je to s jablky v zupanu pripravenymi predesleho dne. Jak je ohrat (anebo neohrat).

Vader:

--- Citace: zoom kdy  5. Září 2009, 20:17:32 ---Jak je to s jablky v zupanu pripravenymi predesleho dne. Jak je ohrat (anebo neohrat).

--- Ukončit citaci ---

Studena nejsou spatna, co pamatuji. Ale jak se diva halacha na to, kdyz necham pustenou elektrische troube na minimalni teplotu a rezim (napriklad) konvekce nebo suseni. Nebojte, ona nevyschnou. Jde mi jen o to, zda kdyz s troubou nebu nikterak manipulovat, je to prijatelne.
A nebo dat ty jablka v pyzamu do nejake velke sabatove termosky.

zoom:
Existuje take sabatova plata, tedy elektricky ohrivac, ktery je nastaveny na konstantni teplotu a na nem se muze o sabatu ohrivat resp. udrzovat teple jidlo. je v prodeji i v CR. Velice dobra pomucka a odpovida halase.

Vader:
Nepochybuji, ale videl jsem jen sabatove udrzovace vody az do kapacity 20 litru pracujici na stejnem principu, jak popisujete. Ale ta cena, ta cena  :(

lechem:
Jestli máte také troubu elektrickou, mně se osvědčil časový spínač. Koupíte i s týdenním režimem. Nemám na mysli ciferník do zásuvky ze supermarketu, ale ten co ho má zapojit osoba s vyhláškou - elektrikář. Předem nařídíte a máte to. Vyndat kastrol z trouby a nandat jídlo na talíř už je snad v pořádku. Na to el. plato jsem se taky díval, ale i mně odrazuje ten ranec, co za něj chtějí. Na vodu jsem pořídil takový ten stojan, co mívají v kancelářích. Jeden kohoutek s chlazenou, druhý s horkou 95°, to na kafe taky stačí. A ta flaška co se do něj strká má 18 l. Oblíbil si i zbytek rodiny, že nemusí po ránu blbnout s konvicí a hned má kafe.

Lechem

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi