Judaismus > Obecná náboženská debata
Dialogy medzi vierovyznaniami
martindeporres:
--- Citace: Vader kdy 11. Srpna 2009, 01:16:51 ---Martine, asi nejaka hyper ekumena, neco genialniho, na co za tisic let nikdo neprisel, my prijdeme, svet bude stastny a bude delat blahem uiiiiii. Vy pak s kytarou odletite nekam do Plejad, a ja za staleho zvykani gumidku budu v nejake jeskyni pucovat svoje kvery ::)
--- Ukončit citaci ---
Vy jste mě špatně pochopil. Já to psal v tom smyslu, že na ty Plejády věřím stejně jako na hodné muslimy.
petahyah:
--- Citace: Vader kdy 11. Srpna 2009, 01:16:51 ---Martine, asi nejaka hyper ekumena, neco genialniho, na co za tisic let nikdo neprisel, my prijdeme, svet bude stastny a bude delat blahem uiiiiii. Vy pak s kytarou odletite nekam do Plejad, a ja za staleho zvykani gumidku budu v nejake jeskyni pucovat svoje kvery ::)
--- Ukončit citaci ---
Nedávno jsem v televizi viděl takový kreslený seriál z budoucnosti a tam byla nějaká United Church, mix judaismu, křesťanství, islámu a hinduismu, její duchovní se jmenoval nějak jako reverend Moše Šiva al Wahábí, třeba myslí právě takový mix. ;D
Zina:
vlastimirrybár: Přečtěte si prosím na starší témata.
martindeporres:
--- Citace: petahyah kdy 11. Srpna 2009, 10:19:55 ---
--- Ukončit citaci ---
Nedávno jsem v televizi viděl takový kreslený seriál z budoucnosti a tam byla nějaká United Church, mix judaismu, křesťanství, islámu a hinduismu, její duchovní se jmenoval nějak jako reverend Moše Šiva al Wahábí, třeba myslí právě takový mix. ;D
--- Ukončit citaci ---
To bude přesně ono ;D ;D ;D Takzvaně jste uhodil hlavičkou na hřebíček nebo tak nějak. ;D
Zina:
Omlouvám se za překlep
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi