Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Javier Solana
Vader:
No, tentokrat me trefil hrnek od kafe. Zamotaly se mi nozky do popruhu od notebookove brasny a ocitl jsem se v pekelnem drzkopadu. Anzto jsem (mimo jine) fanaticky sberatel hrnku a hrnecku vsech velikosti, tvaru i zdobeni a vzoru, branil jsem hrnicek do posledni chvilky. Po dopadu (deep, deep impact) pokracovala hlava kinetickou energii v doprednem (ted uz vertikalnim) pohybu a ja jsem si roztrhl vicko a zhmozdil oko o hrnicek. Ten nastesti prezil ;D Na ocnim mi zastavili krvaceni, osetrili, vysetrili a pripomneli, ze mame vsude dost hodnych a hezkych sestricek i lekarek >:D Sestricky byly Zuzka a Petra, doktorka Michala. Vari bezvadne kafe :D Vite Herr Martin von Porres, ja uz bych se asi citil nesvuj, kdybych aspon jednou tydne nevidel doktora, ktery by kroutil hlavou a nepronasel jejich univerzalni "hmm, clovece, co s vami, nejradeji bych vas hospitalizoval" ;)
gvodrazka:
Pardon, že jsem se do toho vmísil, ale tak jak to popisujete, milý Vadere, mechanismus Vašeho „landingu“ připomíná dráhu letu ragbyového přeborníka – jen místo „šišky“ jste křečovitě svíral oblíbený hrneček. Domnívám se, že k tomu incidentu přistupujete hrubě jednostranně – bylo by vhodné připomenout, že ten hrneček se také praštil o Vás. Díky B“h, že Vám doktor neříká „hmmm, co s Vámi - Vás už je zbytečné hospitalizovat“… à propos: uvědomte si konečně, že sbírání hrnečků je velmi nebezpečný hobby. ;D
martindeporres:
Hmmm... pán střádá hrnečky. Krvavou tlačenkou bych ho asi taky neuctil. Ještě z vás vypadne, že za váma ta sanita přijela někam na hráz brněnské přehrady a máme naprosto jasno. :D Oni nás tím filmem Jak utopit doktora Mráčka hezky napálili. Vy nejste žádný Vader. Vy jste Herr Wassermann! ;D
P.S. kupte si homeopatikum Arnica montana 15 CH a cucejte pět kuliček každé 3 hodiny. Rychleji se vám to zahojí.
Vader:
--- Citace: gvodrazka kdy 14. Července 2009, 07:26:08 --- à propos: uvědomte si konečně, že sbírání hrnečků je velmi nebezpečný hobby. ;D
--- Ukončit citaci ---
Cozt tedy poslat panu Solanovi hrnicek ze sbirky ? Projistotu i s brasnou na notebook >:D
--- Citace: martindeporres kdy 14. Července 2009, 07:28:20 ---Hmmm... pán střádá hrnečky.
--- Ukončit citaci ---
Ano, tak jest. Tak me napada rozjet akci "posli hrnicek svemu eurourednikovi", jen ten nakup ntb brasen by byl asi krapet nakladnejsi :D
Jinak Prygl je letos vypusteny a vybagrovany kvuli prirodnimu vapneni s(v)inic. Tudy cesta nevede, ja nejsem vodnik, ja rad litam, vodu nebrat, jsou tam zraloci a ponorky ;)
fanuel:
--- Citace: martindeporres kdy 13. Července 2009, 17:17:46 ---Tu šelmu jako nějaký systém, který ve své podstatě bojuje proti Svatému, buď pochválen, asi chápeme stejně. Proto jsem taky psal, že už je tady. Ono i ten komunismus a nacismus jsou dvě vejce z jednoho hnízda. Jediná změna dnes je ta, že to zlo už nemá na sobě masku brutálního vraha a tyrana (kterou mimochodem kdykoliv zase rádo navlékne), ale svádí líbivými slovy a třpytivými vábničkami. A možná se blbě dívám, ale ty co té šelmě slouží, vidím převážně a hlavně na levici.
--- Ukončit citaci ---
Zdravím, O.K.
Pravice vyjadřuje většinou (vyspělou) demokracii.Vyspělá demokracie se nikdy nemůže stát systémem, který umožní FAŠISMUS. Ovšem pravice i levice, když hlásá genocidu, národnostní nesnášenlivost, potlačuje občanská i lidská práva a nerespektuje mezinárodní pakt o občanských i lidských právech, jde vždy systém FAŠISMU (hnědý+ červený).
Stanek (Fanuel)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi