Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Situace ve Sderotu
nillbert:
--- Citace: Vader kdy 15. Května 2007, 01:03:57 --- ale nerikali voni zrovna vcera "Prijde den..." ?
--- Ukončit citaci ---
ale je jen na nás kdy ten den příde , a proč sakra nemůže bejt už zejtra?! jako na co se čeká? olmert ,livni a spol - zbavit funkcí, zavřít , postavit před polní soud a okamžitě začít něco dělat. To je můj názor.
nillbert:
nikdo mi nenamluví že jedna salva za jednu raketu by způsobila nějakej obr diplomatickej konflikt
Vader:
Tahle vlada mela byt smetena uz davno. Jenze my, tady odsud, z klidecku, muzeme jen nestastne zirat, kam se to ubira. Neni nic, co bychom mohli delat, teda pokud v garazi neparkujes B-52 :-[ Nezbyva nam, nez doufat, ze se najde nekdo, kdo konecne prestane saskovat a s temi lotry zamete, at z Hamasu, Fatahu, nebo Hizbalahu. BTW dnes ty zrudy zase vysilaly ten svuj "vzdelavaci porad" pro deti s Mickey Mousem, i kdyz jim to jejich vlastni ministr zakazal.
Vader:
--- Citace: nillbert kdy 15. Května 2007, 01:15:25 ---nikdo mi nenamluví že jedna salva za jednu raketu by způsobila nějakej obr diplomatickej konflikt
--- Ukončit citaci ---
No, v podstate bych nevidel vetsiho problemu v regulernim vyhlaseni valky, ale jsou tu dve ALE:
* smejdi z Hizballahu vrazdili o 106, a ten spatnej je u toho zase Izael (viz Libanon loni). Div ze nase slavna civilizace nepostavila za ty "nevzdelane chudack, kteri nevi co cini, kdyz odpaluji rakety..."
* neni komu vyhlasit valku, protoze neexistuje zadny palestinsky stat
nillbert:
--- Citace: Vader kdy 15. Května 2007, 01:18:07 --- dnes ty zrudy zase vysilaly ten svuj "vzdelavaci porad" pro deti s Mickey Mousem, i kdyz jim to jejich vlastni ministr zakazal.
--- Ukončit citaci ---
vim , bylo to v poledních zprávách - no trapárna na entou, tohle snad ty děti ani nemůže bavit... no nicméně víš jak to tam funguje: ministr zakáže a na chodbě je dožene a eště škemrá at vysílaj dál - ty sou levý jak turecká šabla...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi