Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Situace ve Sderotu
Yan:
--- Citace: Scooolie kdy 22. Května 2007, 10:55:47 ---......v ČR má většina zaměstnanců v práci od zaměstnavatele blokovaný přístup k chatům, seznamkám, diskusním serverům, YouTube, atd. Platí je za práci, ne za flákání se.
--- Ukončit citaci ---
V téhle souvislosti bych se zeptal, ty tu jseš pracovně?
Scooolie:
--- Citace: Yan kdy 22. Května 2007, 11:27:47 ---V téhle souvislosti bych se zeptal, ty tu jseš pracovně?
--- Ukončit citaci ---
Můj příjem závisí na výsledcích, ne na tom, kolik času formálně věnuji práci. Takže pokud sám uznám, že v tuto chvíli nebudu pracovat, pak také sám musím zvážit, kdy tu práci udělám tak, aby byla včas hotova. Za přítomnost na Foru Eretzu samozřejmě nikým placen nejsem.
Yan:
--- Citace: Scooolie kdy 22. Května 2007, 10:55:47 ---Je to naprosto správné rozhodnutí ...........V práci se má pracovat. Nevím jak je tomu na Slovensku, ale v ČR má většina zaměstnanců v práci od zaměstnavatele blokovaný přístup k chatům, seznamkám, diskusním serverům, YouTube, atd. Platí je za práci, ne za flákání se.
--- Ukončit citaci ---
kontra
--- Citace: Scooolie kdy 22. Května 2007, 11:40:33 ---Můj příjem závisí na výsledcích, ne na tom, kolik času formálně věnuji práci. Takže pokud sám uznám, že v tuto chvíli nebudu pracovat, pak také sám musím zvážit, kdy tu práci udělám tak, aby byla včas hotova.
--- Ukončit citaci ---
Všichni jsme placeni za práci. Pokud by někdo naopak byl placen za to kolik času práci "formálně věnuje", tak by ty chaty jeho výkonu rozhodně nevadili.
PS: Řekl bych že se tak trochu dostal do rozporu tvůj pravicový pohled na řadového zaměstnance s v podstatě liberálním přístupem k vlastní osobě ;)
Scooolie:
Nikoliv, rozpor zde není. Jednak jsem nikde neřekl, že jsem něčí zaměstnanec. Ale i pokud bych snad byl a měl možnost přístupu k internetu dle libosti v pracovní době, pak bych byl sice rád, ale současně bych respektoval, kdyby to zaměstnavatel změnil a přístup omezil nebo zcela zakázal.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi