Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Situace ve Sderotu
zoom:
Ted hlasili v radiu ze na Sderot bylo vystreleno dnes temer 30 raket. Neni mi jasne, procma vlada dosud nereaguje a proc OSN mlci. Jsou zraneni. Rozumite tomu nekdo?
Jicchak:
Nevím čemu se divíte, vždyť přece nás chtějí zabít též mnozí z oněch uhlazených politiků na západě jen to nepatří do kulturní rubriky a tak alespoň uvolňují ruce těm kdo dělají jejich práci.
Dále bych rád napsal že to co řekl rabi Ovadja Josef bylo řečeno a několikrát vysloveně o arabských teroristech, kteří zabíjejí a řekl že nikomu nemůže přijít na mysl zabíjet pokojné nežidy například jen proto že jsou arabové, než je urážen významný představitel jiného národa prvně je potřeba zjistit za co.
Scooolie:
Přidal jsem anketu. Jeden člověk má jeden hlas.
nillbert:
--- Citace: Scooolie kdy 16. Května 2007, 16:57:21 ---Přidal jsem anketu. Jeden člověk má jeden hlas.
--- Ukončit citaci ---
Skůlosi, obsazování - to jen stojí peníze! Ostřelovat je! Za jeden Kássam - jedno Jericho II. ! Raketa za raketu! Jsem zvědavej kdo vydrží dýl!
zoom:
Nilli umi veci vzdy presne vystihnout. Jako by tu bydlel. Myslim, ze na tuhle situaci je teologie kratka, konec koncu v TANACHu mame dostatek popisu valecnych situaci.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi