Judaismus > Recepty
Šavuot se blíží - mléčné recepty
Eva:
halusky-cesto
2-3 pohare muky
1 vajicko
sol
voda (vlazna) podla potreby na cesto ktore musi byt "nie riedke ale nie huste"
*
do vriacej a posolenej vody sa krajaju kusky z cesta ( existuje aj zvlastne dierave sito do ktoreho sa vklada cesto). Dolezite je nenechat prevarit halusky vo vode ale hned ako vyjdu na povrch vriacej vody, je potrebne ich vybrat.
Zina:
Děkuji paní Magdo.Ten postup dodržuji,ale problém je,že ještě halušky dávám pod tekoucí studenou vodu.Což je asi hloupost.
(zítra se pokusím o další pokus)
Eva:
Pani Zina budte tak dobra a nedajte tie uvarene halusky pod tecucu vodu. Po precedeni z vriacej vody, vlozte halusky do misy a pokvapkajte ich olejom. Halusky sa nezlepia.
Zina:
Ráda vám zítra napíši jak se mě zdařil oběd.Ještě jednou děkuji.
Přiznám se,že houskové knedlíky a halušky jsou moji slabou stránkou vaření.Vemi děkuji a přeji dobrou noc.
Eva:
Dobre rano p. Zina. Drzim Vam palce na uspesny obed. S cim podavate halusky? Ja zvyknem robit paprikas a k nemu pridavam halusky.
Pekny den a dobru chut Vam prajem.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi