Judaismus > Recepty

Šavuot se blíží - mléčné recepty

<< < (7/9) > >>

Eva:
halusky-cesto

2-3 pohare muky
1 vajicko
sol
voda (vlazna) podla potreby na cesto ktore musi byt "nie riedke ale nie huste"
                                                       
                                                            *
do vriacej a  posolenej vody sa krajaju kusky z cesta ( existuje aj zvlastne dierave sito do ktoreho sa vklada cesto). Dolezite je nenechat prevarit halusky vo vode ale hned ako vyjdu na povrch vriacej vody, je potrebne ich vybrat.

Zina:
Děkuji paní Magdo.Ten postup dodržuji,ale problém je,že ještě  halušky dávám pod tekoucí studenou vodu.Což je asi hloupost.
(zítra se pokusím o další pokus)

Eva:
Pani Zina budte tak dobra a nedajte tie uvarene halusky pod tecucu vodu. Po precedeni z vriacej vody, vlozte halusky do misy a pokvapkajte ich olejom. Halusky sa nezlepia.

Zina:
Ráda vám zítra napíši jak se mě zdařil oběd.Ještě jednou děkuji.
Přiznám se,že houskové knedlíky a halušky jsou moji slabou stránkou vaření.Vemi děkuji a přeji dobrou noc.

Eva:
Dobre rano p. Zina. Drzim Vam palce na uspesny obed. S cim podavate halusky? Ja zvyknem robit paprikas a k nemu pridavam halusky.

Pekny den a dobru chut Vam prajem.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi