Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Antisemitismus - antijudaismus

<< < (13/17) > >>

vlastimirrybar:

Tají ho, aby nemuseli rozdávat ne-židům recepty na macesy s krví křesťanských nebo muslimských pannen  ;D
[/quote

blbá odpoved !!!!!! Vlasto

Vader:
Oooooo, diky moudry objeviteli Ameriky. Od vas je mi cti to slyset, myslim ze i Petahyahovi. Kdyby to ovsem napsal nekdo inteligentni, asi bych se zamyslel. BTW slysel jste nekdy slovo emotikon nebo smajlik ?

Scooolie:
V pondělí 5. 10. 2009 na televizi Z1 od 20:00 doporučuji pořad "Noví antisemité"

Nejen multinacionální Francie se potýká s problémy, které s sebou přináší dlouhodobá imigrace. Arabská menšina narážející při integraci do francouzské společnosti na spoustu předsudků se identifikuje s Palestinci a obviňuje ze svých potíží židy. Noví antisemité jsou mnohdy velmi agresivní a neváhají přejít od slovních útoků až k fyzickému napadení. Dokument

Kdo nemůže sledovat v televizi, může přes internet zde: https://www.z1tv.cz/stream.html

martindeporres:
Tak nám vrchní americký antisemita Husajn Obama dostal Nobelovu cenu za mír. Sice mi uniklo, co ten člověk tak vrcholně mírotvorného udělal, ale když  si člověk řekne, že tutéž cenu dostal i arciterorista Arafat, tak je  asi ve správných rukách.

petahyah:

--- Citace: martindeporres kdy  9. Října 2009, 14:37:25 ---Tak nám vrchní americký antisemita Husajn Obama dostal Nobelovu cenu za mír. Sice mi uniklo, co ten člověk tak vrcholně mírotvorného udělal, ale když  si člověk řekne, že tutéž cenu dostal i arciterorista Arafat, tak je  asi ve správných rukách.

--- Ukončit citaci ---

Kdo nic nedělá nic nezkazí! To je důvod proč asi Nobelovu cenu dostal Obama, který pro mír nic neudělal.
Plány islamistů zhatí, vepři naši boubelatí!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi