Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Antisemitismus - antijudaismus

<< < (12/17) > >>

petahyah:

--- Citace: martindeporres kdy  8. Července 2009, 18:52:52 ---Ještě tu začněte vytahovat Hilsnera.  :)  Kolik si myslíte, že v Čechách panen je? a ještě k tomu křesťanských. Silně nedostatkové zboží. Těžká podpultovka. :D Výroba zkrachuje na nedostatku vstupních surovin. ;D

--- Ukončit citaci ---

Synovcův kamarád prý loni jednu zahlédl z auta u Dubí  ;D

petahyah:

--- Citace: Rudolf Sob kdy  8. Července 2009, 00:58:40 ---Pri sve posledni navsteve Prahy se mi zdalo , ze pomerne dost lidi svuj zidovsky puvod taji, ne ze se stydi, ale zrejme se pohodlne neciti (jako zide). je mi jich lito, a myslim , ze to reflektuje na ceskou spolecnost celkove, a ne v nejlepsim. Kdyz sem na to upozornil tak mi bylo receno, okolik je to lepsi nez v Polsku, nebo  Slovensku. Zda se , ze lat'ka prilis vysoko neni.     

--- Ukončit citaci ---

Já vlastně znám také asi tři lidi, kteří tají svůj židovský původ, jedna mladá paní, se dokonce pár let tomu nazad tahala se skinheadama a byla kovanou antisemitkou.
Na druhou stranu, zase znám mnoho lidí, kteří by dali cokoliv za židovský původ.
Škoda, že se "židovský původ" nedá obchodovat na burze nebo se vyměnit za "misku čočky"  ;D uspokojilo by to obě skupiny lidí, a všichni by byli spokojeni.  ;D  >:D

martindeporres:

--- Citace: Vader kdy  8. Července 2009, 19:04:11 ---Podle iranske televizni inscenace/kratkometrazniho filmu zide nabizeji jako delikatesu macesy s krv deti bez rozdilu pohlavi https://www.youtube.com/watch?v=53CHUjVWljU

--- Ukončit citaci ---
Ono tyhle praktiky se táhnou napříč všemi kulturami a náboženstvími.  Jan Žižka podle  novodobých průzkumů  nezemřel na mor, jak se traduje, nýbrž ho ranila mrtvice při záchvatu vzteku, že ten den jeho husité nezprznili žádnou jeptišku a dokonce mu nesehnali žádné katolické dítě pro přípravu jeho oblíbené svíčkové. Církev katolická pak prý musela do kategorie  "libri prohibiti" zařadit kuchařku psanou páterem  Koniášem, kde jako obzvláštní delikatesu doporučuje protestantské dítě v bylinkové marinádě, grilované na Bibli kralické. Teď vážně. Podobné filmy  už jsem viděl na Eurabii a  člověk si říká, jestli ten kdo to natočil má vůbec IQ na to, aby udržel moč a stolici.
petayah: s tím židovským původem je to zajímavá myšlenka měla by se zrealizovat. Bude lepší čočka vařená nebo stačí přinést pytlík z Kauflandu? Že bych si to vylepšil z té  1/8, co jsem podědil.

Zina:
Ja jen,že se i dnes najde dost lidí kteří tomu věří.

martindeporres:

--- Citace: Zina kdy  9. Července 2009, 15:25:11 ---Ja jen,že se i dnes najde dost lidí kteří tomu věří.

--- Ukončit citaci ---
Tak na ně kašlete, oni na to přijdou sami. Vysvětlovat blbům jejich blbost je hodně nevděčná a hlavně zbytečná práce.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi