Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Antisemitismus - antijudaismus
Eva:
to je vrchol!!!!!
Rudolf Sob:
Tají ho, aby nemuseli rozdávat ne-židům recepty na macesy s krví křesťanských nebo muslimských pannen ;D
[/quote]
No jo, tak vam dekuju, ze jste mi to vysvetlil.
martindeporres:
--- Citace: petahyah kdy 8. Července 2009, 14:09:16 ---
--- Citace: Rudolf Sob kdy 8. Července 2009, 00:58:40 ---Pri sve posledni navsteve Prahy se mi zdalo , ze pomerne dost lidi svuj zidovsky puvod taji, ne ze se stydi, ale zrejme se pohodlne neciti (jako zide). je mi jich lito, a myslim , ze to reflektuje na ceskou spolecnost celkove, a ne v nejlepsim. Kdyz sem na to upozornil tak mi bylo receno, okolik je to lepsi nez v Polsku, nebo Slovensku. Zda se , ze lat'ka prilis vysoko neni.
--- Ukončit citaci ---
Tají ho, aby nemuseli rozdávat ne-židům recepty na macesy s krví křesťanských nebo muslimských pannen ;D
--- Ukončit citaci ---
Ještě tu začněte vytahovat Hilsnera. :) Kolik si myslíte, že v Čechách panen je? a ještě k tomu křesťanských. Silně nedostatkové zboží. Těžká podpultovka. :D Výroba zkrachuje na nedostatku vstupních surovin. ;D
Vader:
Podle iranske televizni inscenace/kratkometrazniho filmu zide nabizeji jako delikatesu macesy s krv deti bez rozdilu pohlavi https://www.youtube.com/watch?v=53CHUjVWljU
Eva:
to ze z Iranu prichadzaju take famy, je zname. Ale ze z Ciech niekto napise nieco take, je nepochopitelne! Keby to mal byt vtip, tak by bol ulozeny tam kde patri ale nie pod tymto nadpisom.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi