Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zaplavují křesťanskou Evropu - aneb Nenápadná okupace
Elazar:
A ari180 tu Evropu zachrání ;)
ari180:
--- Citace: Elazar kdy 2. Června 2009, 08:26:54 ---A ari180 tu Evropu zachrání ;)
--- Ukončit citaci ---
Radsej budte ticho, ja som poskytol len pravdive cisla a statistiky.Preco sa nevyjadrujete k prispevku?Samozrejme 90 percent Vasich komentarov k tejto teme boli len bludy,nezmysli a polopravdy.A zvalujte to na co si Vase srdce zela, ze som radikal a ze zijem vo vlastnom svete aj tak dokazujete len Vlastnu ubohost. Ja nerobim nic ine len hovorim ze islam je nedemokraticky a krvilacny. Co robite vy? Dehonestujete vlastne nabozenstvo a prirovnavate jeho ciny k cinom nejakej fasistickej islamskej ideologii na zaklade HISTORICKYCH udalosti, na zaklade ZOPAR tisic radikalnych Zidov ktori chcu riesit problemy silou a na zaklade zopar utokov na arabov zo strany Zidov.
A pritom vsetci vieme ze v porovnani s cinmy moslimov su tieto ciny len kvapkou v mori.
Mimochodom Europu uz asi tazko nieco zachrani
Elazar:
Ano Ari, kéž by všichni byli jako ty, to by bylo na světě krásně. ;) Jestli někdo dělá židům ostudu, pak rasisté a fanatici jako ty.
Scooolie:
Já nechci dělat Arimu generálního advokáta všeho, co kdy napsal, ale co je závadného na tom statistickém příspěvku, který ukazuje, jak současná levicová korektnost a vstřícnost k neevropským imigrantům vede k islamizaci Evropy? Jsou ta čísla špatně?
Vader:
--- Citace: Elazar kdy 2. Června 2009, 21:21:10 ---Ano Ari, kéž by všichni byli jako ty, to by bylo na světě krásně. ;) Jestli někdo dělá židům ostudu, pak rasisté a fanatici jako ty.
--- Ukončit citaci ---
V cem je Ari fanatik a rasista ?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi