Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zaplavují křesťanskou Evropu - aneb Nenápadná okupace
Vader:
--- Citace: Scooolie kdy 28. Května 2009, 14:55:49 ---Ticho Žide! Je to jako kdybys řekl, že nemáš rád ryby, ale delfíny ano ;D
--- Ukončit citaci ---
To vas ve skole pro burzoazni mladez neucili, ze delfin neni ryba ? :P
Nebo je v tom nejaka nepovedena hadanka, ba primo skryvacka ? ;)
Scooolie:
Právě, že učili, právě že učili ;D
Pepino65:
Tak jsem tady po dlouhé době, změnil jsem pracovní pozici i místo pracoviště. Bylo to na mě trochu náročné.
Tato Scooolieho analýza je ovšem skvělá: Muslimové narozdíl od Evropanů jsou hrdí na to, že jsou muslimy, ve víře setrvávají a za chybné považují to, co islámu odporuje. Evropa se jim podbízí, ustupuje jim, akceptuje jejich "kulturní odlišnosti".
Je tu toho k přečtení velmi a velmi. Tak se tím snad prokoušu. ::)
ari180:
V roku 2007 bola priemerná pôrodnosť vo Francúzku 1.8, v Anglicku 1.6., v Grécku 1.3, v Nemecku 1.3, v Taliansku 1.2, v Španielsku 1.2. V celej EÚ je priemerná pôrodnosť 1.3.
Islamská imigrácia. Od roku 1990 - 90% všetkej imigrácie do Európy tvorí islamská imigrácia. Kým u Francúzov je priemerná pôrodnosť 1.8, u francúzskych moslimov je to 8.1. Je to prvá krajina, kde je viac mešít ako kostolov. 30% všetkých francúzskych detí pod 20 rokov je vo Francúzsku moslimov. Vo veľkých mestách je to 40%. Za 39 rokov sa Francúzsko stane islamskou republikou.
Za niekoľko posledných rokov narástla moslimská populácia v Anglicku z 80 000 na 2.5 milióna. Je tam viac ako 1000 mešít, mnohé bývalé kostoly. V Holandsku bude za menej ako 15 rokov POLOVICA populácia moslimská. Podobná situácia je aj inde. Napríklad 40% celej ruskej armády budú za pár rokov tvoriť moslimovia.
Nemecká vláda vydala prehlásenia, v ktorom sa tvrdí, že pokles nemeckej populácie už nie je možné zastaviť a zvrátiť. Do roku 2050 to bude moslimský štát.
Muhamar Kadáfi vraví:
“Nepotrebujeme teroristov, nepotrebujeme samovražedných útočníkov. Viac ako 50 miliónov moslimov v Európe ju zmení za pár desiatok rokov na moslimský kontinent.“
daniel lehotsky:
treba si vsimnut aj fakt,ze FR,GB,D,Russia su krajiny,ktore vdaka WW,prisli o velke mnozstva muzskej populacie,ktore potom chybali pri,,vychove"generacii. ;).
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi