Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zaplavují křesťanskou Evropu - aneb Nenápadná okupace

<< < (25/30) > >>

gvodrazka:

--- Citovat ---Můžeme je za to dokonce i obdivovat a potichu jim závidět - ale pokud nejsme sebevrazi, tak se musíme adekvátně bránit. Třeba drastickým omezením možnosti přistěhovalectví z muslimských zemí a naopak otevřením se imigraci vzdělaných lidí z Ruska, Ukrajiny, Běloruska nebo dokonce z Vietnamu, kteří se rychle asimilují a už v 2. generaci jejich děti jsou "kovaní Češi."
Nejsem fatalista. Každému trendu se dá čelit.

To by vám Gugi dal...   
OK, zavřeme dveře muslimským imigrantům. Bude to stačit, myslíte?
--- Ukončit citaci ---

... čerta ďáblem vyháněti... ;)

Motto: není to tak dávno, co mladý Vietnamec dostal cenu za nejlepší rétorický projev v češtině.

Průchodné by to bylo, leda že by se občané Česka kompletně sebrali, na pár let se odstěhovali, nechali v Česku mezitím vzájemně se vyřádit různé etnické "naplaveniny", pak se vrátili, zametli zbytky skeletů a pokračovali v odpovědném češství. ;D
Mně je osobně jedno, jestli se ministr kultury v r. 2025 bude jmenovat Nguyen Potapyč Suleiman... ;D

Elazar:
Když bude mluvit česky, v čem bude problém.

Vietnamci jsou ukázkovým příkladem přizpůsobivší se komunity. Hovoří česky, řada Vietnamců poslední generace má česká jména - to už alespoň podle mě nejsou ani Vietnamci, to jsou Češi. Také kromě projevů DS proti nim nikdo nebrojí a nikomu nevadí. Evidentně všechno jde, když se chce.

gvodrazka:
Bude mluvit jazykem dominantního etnika  ;D ;D

martindeporres:

--- Citace: daniel lehotsky kdy  3. Června 2009, 14:03:29 ---to Mrtdp)ako krestan,by ste tam mal vidiet rozpor,Co takto Jochanan(ten od Jordanu),ten by mal byt posledny. ;).
K otazke rasizmu,Julek Streicheru sa v Norimbergu vyspovedal(hlavny,,dohliadac"na ,,cistotu"rasy),,Mame sa v otazke nacionalizmu co doucit od Zidov." >:D ;D ;D ;D ;D.(je to silne humorne myslene).

--- Ukončit citaci ---
Ani tady nevidím rozpor. sad napsala pravdu z židovského pohledu, vy z křesťanského a já přece nebudu z pohledu lidského soudit, kde je ta pravda absolutní. Na to nemám kompetenci vůbec žádnou. Elazar: i vy máte naprostou pravdu. Řeknu  ještě něco, snad mě za to nikdo tady neukamenuje.  Budeme-li se opravdu snažit najít v sobě tu jiskru, kterou nám Nejvyšší vložil do duše, a udělat ze sebe skutečně jeho obraz, někdo bude potřebovat tu  Bibli, někomu bude sedět lépe Tóra , ale ten obraz ze sebe s vydatnou pomocí shůry uděláme. Protože mám za to, že Nejvyšší soudí podle našeho srdce.

Elazar:
S tím se nedá než souhlasit

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi