Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Papež hovoří o míru, ale
martindeporres:
--- Citace: daniel lehotsky kdy 17. Května 2009, 06:19:46 ---Scoolieho nazor by som nepomenoval ako ,,predsudok".Pozrime sa na to aj z druhej strany mince,vieme o kolko geniov prichadza ludstvo pri ,,pravom"homosexualnom vztahu?Alebo genocidiakov? :)Pri tej prupovidke o orgazme ma napadol vtip:Vo viktorianskej Velkej Britanii sa mlada lady pyta mumm,co ma robit pocas svatobnej noci.Odpoved bola velmi jednoducha,lez a mysli na kralovnu a imperium. :)
--- Ukončit citaci ---
Když se podíváte do Bible, zjistíte, že těch "předsudků" je tam moc. A když je logicky rozeberete, můžete vidět, že mají hluboké racionální jádro a rozhodně nejsou samúčelné ale slouží k ochraně toho, který je přijme. Jeden příklad. Když se vyspíte s dámou, vyměníte si s ní svůj biologický materiál, ve kterém jsou bakterie, viry a další potvory. Zvláště viry jsou velice trvanlivé a přežívají uvnitř buněk klidně po celý život člověka. Takže po stránce epidemiologické vy chytnete všechny viry, které ta dáma chytla předtím od svých partnerů a totéž platí opačně. Takže je to jako byste se najednou vyspal se všemi bývalými partnery té dámy a s dámami, které ti pánové měli před vaší partnerkou a tak by se dalo pokračovat. Geometrická řada je někdy svinstvo :). Proto ten ideál jedné partnerky na celý život není vůbec ani trochu od věci. Ono se nejedná jen o viry HIV, ale třeba taky viry žloutenky A i B, papilomaviry a herpesviry, které třeba v dlouhé perspektivě se spolupodílí na vzniku některých druhů rakovin... Ale to je věc, na kterou člověk v erotické rauši rozhodně nemyslí.
Yan:
--- Citace: Scooolie kdy 16. Května 2009, 23:59:04 ---1) Není řeč o homosexualitě, ale o homosexuálním sexu.
--- Ukončit citaci ---
Jistě, ten rozdíl jsem postřeh. Ale ani homosexuální sex mi nevadí. To že ho neprovozuji je dáno mým heterosexuálním zaměřením. Je jasné, že lidé s homosexuální zaměřením budou mít zájem o homosexuální sex.... no a co? Nechápu, proč by mi na tom mělo něco vadit. Tady prostě ještě ve společnosti existují jisté předsudky, prudérnost a nesnášenlivost.
--- Citace: Scooolie kdy 16. Května 2009, 23:59:04 ---2) Já nic sám o sobě neřadím. Bible homosexuální sex odmítá jako nepřípustný. Stejně jako třeba sexuální styk rodičů a dětí, zoofilii nebo nevěru.
--- Ukončit citaci ---
No právě..... chyba je v bible. Ale ruku na srdce, ti co ji před několika tisíci lety sepsali se řídili stavem tehdejší společnosti. O řadě věcí prostě nevěděli a nemohli vědět.
--- Citace: Scooolie kdy 16. Května 2009, 23:59:04 ---3) Ano, je to interní věc jednotlivce. Což neznamená, že to nemohu považovat za špatné. Pokud někdo doma v ložnici onanuje nad fotkou Adolfa Hitlera, jistě to je jeho soukromá věc a přesto mi jistě neupřete právo si myslet, že to co dělá je špatné.
--- Ukončit citaci ---
Všimmněte si, že jste zase vybral věc, u níž se dá předpokládat negativní reakce všech co to budou číst. Hele, když jste jako mladík prvně onanoval, nad jakým obrázkem to bylo?
daniel lehotsky:
to Yan)a ciastoscne Mrtdepor.)Pisete ze ,,davny"ludia o tom nevedeli.A "..mozno"vedeli,len to inak pomenovali.V priklade infikacie:nacisti boli silne poznamenani vplyvom magie,pocas norimbergskeho procesu Streicher vykladal svoje teorie.Preco nemecka,arijska zena nemohla spat zo zidom(nielen),lebo by bola znecistena semenom a to v magii je dolezity ,,genofond"penosu vlastnosti toho ktoreho partnera a to fliudum by vyzarovalo neustale takze by bola znecistena danymi vlastnostami,ktore by skrze krv v nej kolovali neustale.no a ked to upravime tak mame varovanie pred vsetkymi virusmi aj bez mikroskopov a pomenovani. ;)
fanuel:
--- Citace: daniel lehotsky kdy 16. Května 2009, 22:26:50 ---to Fanuel)zrejme ste jeptiska,ked poznate ich,,sex"idol. ;).prave koli vojnam sa rodilo vzdy viac chlapcov ako dievcat,je to podchytene aj v statistikach.
to Yan)budme vsetci hsex a nebude treba ani vojny. ;).Tiez mierotvorenie. ;).
--- Ukončit citaci ---
Zdravím, je tam slovíčko když? Se nebudou. Žádny chlapi žádná válka to je asi nejlepší odpověď. Jenže to nejde atd. Tak tedy jsou války a rozbroje co země zemí je nic nového pod sluncem a o tom to je. Žádný mír nikdy nebyl. Stanek (Fanuel) ;D >:D 8) ;)
Yan:
--- Citace: daniel lehotsky kdy 17. Května 2009, 06:19:46 ---Scoolieho nazor by som nepomenoval ako ,,predsudok".Pozrime sa na to aj z druhej strany mince,vieme o kolko geniov prichadza ludstvo pri ,,pravom"homosexualnom vztahu?
--- Ukončit citaci ---
Teď jste mě pobavil..... to by jste do toho musel započítat i onanii a noční poluce. Vždyť ta nejrychlejší spermie z noční poluce 28.11.2004 mohla být příštím nositelem Nobelovy ceny za fyziku......
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi