Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Papež hovoří o míru, ale

<< < (5/12) > >>

Scooolie:
Na trefování do homosexuálního sexu (nikoliv tedy do homosexuálů), jakožto nepřípustného chování pro židy i křesťany nevidím nic špatného. Je to věc hodnot - někomu nevadí lhaní, neúcta k rodičům, rouhání Bohu, kradení, homosexuální sex či nevěra, někomu to vadí.

daniel lehotsky:
to Fanuel)zrejme ste jeptiska,ked poznate ich,,sex"idol. ;).prave koli vojnam sa rodilo vzdy viac chlapcov ako dievcat,je to podchytene aj v statistikach.
to Yan)budme vsetci hsex a nebude treba ani vojny. ;).Tiez mierotvorenie. ;).

Yan:

--- Citace: Scooolie kdy 16. Května 2009, 21:33:14 ---Na trefování do homosexuálního sexu (nikoliv tedy do homosexuálů), jakožto nepřípustného chování pro židy i křesťany nevidím nic špatného. Je to věc hodnot - někomu nevadí lhaní, neúcta k rodičům, rouhání Bohu, kradení, homosexuální sex či nevěra, někomu to vadí.

--- Ukončit citaci ---
No právě, vy tady automaticky řadíte homesexualitu (což je interní věc jednotlivce) mezi věci které jsou špatné.......

--- Citace: daniel lehotsky kdy 16. Května 2009, 22:26:50 ---to Yan)budme vsetci hsex a nebude treba ani vojny. ;).Tiez mierotvorenie. ;).

--- Ukončit citaci ---
To jste nepochopil, já jsem stoprocentní heterosexuál, akorát nevim proč by mi měli homosexuálové vadit..... prostě nemam náboženské předsudky.

Scooolie:

--- Citace: Yan kdy 16. Května 2009, 23:40:49 ---
--- Citace: Scooolie kdy 16. Května 2009, 21:33:14 ---Na trefování do homosexuálního sexu (nikoliv tedy do homosexuálů), jakožto nepřípustného chování pro židy i křesťany nevidím nic špatného. Je to věc hodnot - někomu nevadí lhaní, neúcta k rodičům, rouhání Bohu, kradení, homosexuální sex či nevěra, někomu to vadí.

--- Ukončit citaci ---
No právě, vy tady automaticky řadíte homesexualitu (což je interní věc jednotlivce) mezi věci které jsou špatné.......

--- Ukončit citaci ---

1) Není řeč o homosexualitě, ale o homosexuálním sexu.
2) Já nic sám o sobě neřadím. Bible homosexuální sex odmítá jako nepřípustný. Stejně jako třeba sexuální styk rodičů a dětí, zoofilii nebo nevěru.
3) Ano, je to interní věc jednotlivce. Což neznamená, že to nemohu považovat za špatné. Pokud někdo doma v ložnici onanuje nad fotkou Adolfa Hitlera, jistě to je jeho soukromá věc a přesto mi jistě neupřete právo si myslet, že to co dělá je špatné.

daniel lehotsky:
Scoolieho nazor by som nepomenoval ako ,,predsudok".Pozrime sa na to aj z druhej strany mince,vieme o kolko geniov prichadza ludstvo pri ,,pravom"homosexualnom vztahu?Alebo genocidiakov? :)Pri tej prupovidke o orgazme ma napadol vtip:Vo viktorianskej Velkej Britanii sa mlada lady pyta mumm,co ma robit pocas svatobnej noci.Odpoved bola velmi jednoducha,lez a mysli na kralovnu a imperium. :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi