Všeobecná kategorie > Kultura, hudba, literatura
Eurovize 2009
zoom:
Teď Vám zkazím náladu - víte že v KFC dávají do strouhanky v které obalují kuřata apod. mléčný prášek. Vím to proto že jsem viděla soudní při kde se alergik na mléko dožadoval odškodného, protože nepředpokládal že tam to mlíko je. A napsané to tam nikde nebylo. To jen na okraj pro info.
Samuel:
--- Citace: Vader kdy 18. Května 2009, 14:48:33 ---
--- Citace: Samuel kdy 18. Května 2009, 13:08:35 ---A kolikrát jste ho již očekával a kolikrát jste se ho nedočkal, vy zatvrzelý optimisto ? :)
--- Ukončit citaci ---
V KFC jsem se dockal mnamky dle gusta vzdy :D
--- Ukončit citaci ---
Tak to já jsem u McDonalds resp. KFC ochoten akceptovat maximálně tak jejich parkoviště, když potřebuji někoho naložit na Černém Mostě v Praze. :)
Vader:
Jezdite tam do mesity :o ?
Samuel:
Ale kdepak. Je to jen pro mně nejbližší okraj Prahy a na metru :D
Scooolie:
Vader: Pokud těm příšerně předraženým umělotinám v KFC a McDonalds, kde místo slané velké housky máš sladkou houstičku a celkově je porce poloviční za dvojnásobnou cenu než v nějakém naprosto normálním českém bufáči (Gepard Burger například), říkáš ňaminy, no tak potěš...
Ale proti gustu žádný dišputát. Také jsou lidi, kteří poslouchají Ivetu Bartošovou nebo nějaké ty chlapecké skupiny pro dospívající dívky či Tereze Kerndlovou.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi