Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Vrchní rabinát zamítl křesťansko-židovskou konferenci
Scooolie:
Tak poslední odbočka off topic - už jsem na ty barvy hvězdiček přišel :) :) :)
V diskusi, kde je někdo veden jako "moderátor diskuse" (a umístěných témat) má zelené hvězdy. Zde ze záhlaví vyplývají pro mě, Jicchaka a Vadera. Jinak administrátor má klasicky červené cihlové, globální moderátoři a editoři shodně modré. Tajemství proutěného košíku odhaleno!
Já jsem nejdřív uděloval "moderátory" pro jednotlivé diskuse. Ale pak dostal Vader, Jicchak a Nillbert Globální moderátory - kteří mají moderátorské pravomoci pro libovolnou diskusi, takže už těmto 3 lidem tato práva jednotlivě nedávám (je to zbytečné).
zoom:
Samořejmě, pokud tam pojedu tak bych to tady okomentovala, ale měla bych jednu podminku - ruzove hvezdicky prosim. ;D No a než jsem to napsala tak vyšlo najevo že se musim spokojit s modrými - OK smířím se s tím. ::)
Vader:
--- Citace: zoom kdy 14. Května 2007, 18:16:50 ---Samořejmě, pokud tam pojedu tak bych to tady okomentovala, ale měla bych jednu podminku - ruzove hvezdicky prosim. ;D No a než jsem to napsala tak vyšlo najevo že se musim spokojit s modrými - OK smířím se s tím. ::)
--- Ukončit citaci ---
Byl bych Ti velmi vdecny za postrehy z konference i pripadne zprostredkovani vyjadreni rabinatu ohledne celeho pripadu. Jsem vdecny vsem, kteri sem prinaseji nove informace, at uz s nimi souhlasim, nebo ne.
BTW ja by chotel krasnyje zvjozdy, ja ne belogvardejec ;D
Scooolie:
--- Citace: Vader kdy 14. Května 2007, 18:25:29 ---BTW ja by chotel krasnyje zvjozdy, ja ne belogvardejec ;D
--- Ukončit citaci ---
--- Citace: zoom kdy 14. Května 2007, 18:16:50 ---Samořejmě, pokud tam pojedu tak bych to tady okomentovala, ale měla bych jednu podminku - ruzove hvezdicky prosim. ;D No a než jsem to napsala tak vyšlo najevo že se musim spokojit s modrými - OK smířím se s tím. ::)
--- Ukončit citaci ---
Tak ono by to udělat šlo. Každý byste museli dostat svoji kategorii a k tomu barvu zvjózd ;D
nillbert:
--- Citace: zoom kdy 14. Května 2007, 17:56:13 ---Nilli, neblazni kvuli barve hvezdicek se preci nebudes rozcilovat.
--- Ukončit citaci ---
Já jsem přece naprosto klidný :-)
Ale úplně se uklidním až se vrátíš z té konference nepokřtěná :-)) ...do té doby - musím se přiznat - zůstanu přece jen poněkud rozvrkočený :-))
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi