Všeobecná kategorie > Dnešek v Zemi Izrael
B16
Elazar:
--- Citace: menagen kdy 13. Května 2009, 07:45:25 ---
--- Citace: zoom kdy 12. Května 2009, 22:31:51 ---Musím říct, že jsem si přečetla projev na rabinátě a ten se mi docela líbí. Ono v tom Hejchal SHlomo je takové civilizované evropské prostředí, takže se tam jistě cítil dobře. A projev byl věcný a snad nadějný pro budoucnost.
--- Ukončit citaci ---
Hejchal Šlomo a civilizované evropské prostředí??? :o :o :o
I když je pravda, že tamější toalety by mohly být chloubou leckterého rumunského nádraží, takže aspoň polovina uvedeného přívlastku je na místě ;D
--- Ukončit citaci ---
;D ;D ;D Kdyby byla karma, tak vám jí dám za tohle na +100!
zoom:
No ja nevim, jak panske zachody, ale damske jsou lepsi nez na zidovske obci v Praze.
Predpokladam, ze nez tam byl papez tak udelali upgrade.
Atmosfera tam ovsem je takova evropska, pokud tam clovek prijde jako navstevnik a ne jako insider.
Zina:
Mě připadne,že obě strany jsou ovlivněny politikou.Buď jsme schopni žít spolu a respektovat jeden druhého a pomáhat si.To mě alespoň připadne důležité. Nebo je prospěšné se obviňovat.Komu to prospěje?
Mají tedy katolíci a židé něco co je spojuje?
Samuel:
--- Citace: Zina kdy 13. Května 2009, 09:59:45 ---...
Mají tedy katolíci a židé něco co je spojuje?
--- Ukončit citaci ---
Bez omezení jen na tyto dvě skupiny, slušné a tolerantní jednotlivce spojuje právě ta jejich slušnost a tolerance.
Zobecňování jiných spojovacích můstků a především pak na celé skupiny (množiny) lidí se mi zdá přinejmenším nevěrohodné.
zoom:
Moudre jste pravila, podle me maji katolici a zidi vztah k Staremu Zakonu / Tore , ovsem vyklad je ruzny.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi