Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Znáte někdo soudruha?
zoom:
Já ted budu strašně hnusná, ale co takhle vzpomenout třeba na inkvizici a pálení čarodejnic anebo vyhánění.... a genocidu Indianů a pod. Kdo za to byl odpovědný? A kolik má ta instituce dnes oveček? A jak je vážená? A zločiny jsou prokázané, ehm, ehm, že. A bylo by krajně nekorektní nazývat vyznavače pablby či zločinci. Ono jest býti opatrným někdy.
Scooolie:
Zeptal bych se jinak: Bylo to vybočení z toho, jak se správně podle svého učení má ta instituce chovat - nebo to bylo přesné plnění jejího programu?
Yan:
--- Citace: Scooolie kdy 26. Února 2009, 20:03:33 ---kdo je dnes - kdy už jsou zcela veřejně známé zločiny komunistů a zrůdnost té ideologie - komunistou je buď duševně zaostalý (tj. pablb) nebo zatracený hajzl. Pablb je ta mírnější varianta.
--- Ukončit citaci ---
Sice souhlasím s tím že být dnes komunistou je divný (pozn.: ta citoslovná označení mi přidou trochu histerická), nicméně čistě pro úplnost....... dnes - kdy už jsou zcela veřejně známé zločiny katolické církve v historii - ...........dalo by se celkem logicky pokračovat.
Scooolie:
--- Citace: Yan kdy 26. Února 2009, 20:57:47 ---
--- Citace: Scooolie kdy 26. Února 2009, 20:03:33 ---kdo je dnes - kdy už jsou zcela veřejně známé zločiny komunistů a zrůdnost té ideologie - komunistou je buď duševně zaostalý (tj. pablb) nebo zatracený hajzl. Pablb je ta mírnější varianta.
--- Ukončit citaci ---
Sice souhlasím s tím že být dnes komunistou je divný (pozn.: ta citoslovná označení mi přidou trochu histerická), nicméně čistě pro úplnost....... dnes - kdy už jsou zcela veřejně známé zločiny katolické církve v historii - ...........dalo by se celkem logicky pokračovat.
--- Ukončit citaci ---
Nedalo. Protože to je přesně to, co jsem už říkal. Zatímco zločiny katolické církve byly zcela jasným popřením křesťanské nauky, zcela jasným vybočením ze správného způsobu chování dle křesťanské věrouky, tak zločiny komunistů byly naplněním jejich programu - diktatury proletariátu, likvidace "reakčních" tříd, zestátnění majetku.
Vader:
--- Citace: Scooolie kdy 26. Února 2009, 20:03:33 ---
--- Citace: Vader kdy 26. Února 2009, 18:34:37 ---
--- Citace: levi kdy 8. Listopadu 2007, 08:16:40 ---pan Očičko Dolejš /komunistický pabl/
--- Ukončit citaci ---
Nez tak nekoho oznacite, zkuste se napred zamyslet. Treba jen o to, jestli to nelze rici jinak. Ja bych vas taky mohl oznacit za burana, ale cinim neco jineho.
--- Ukončit citaci ---
Levi má naprostou pravdu. Každý, kdo je dnes - kdy už jsou zcela veřejně známé zločiny komunistů a zrůdnost té ideologie - komunistou je buď duševně zaostalý (tj. pablb) nebo zatracený hajzl. Pablb je ta mírnější varianta.
--- Ukončit citaci ---
O pravici lze rici totez, ne-li horsi veci.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi