Judaismus > Recepty

Diety a my

<< < (4/5) > >>

Vader:
Navazu velmi podobnym receptem, ktery davala dietni sestra "zlucnikarum" na interne. Jeste jsem ho nevyzkousel, to udelam, az zjistim prijmeni te sestricky. Jestli se bude jmenovat Kevorkianova nebo deSade, asi ho zkouset nebudu.

- hrnek kysaneho zeli i s trochou stavy
- 1/2 najemno krajene cibule
- 1 mensi najemno sekana feferonka
- velka lzice olivoveho oleje

Vse poradne promichat a nechat ulezet pres noc v lednicce.
Pak uz jen pripravit mobil s predvolenou zachrankou a hura do toho. Ovsem sestricka se zaprisahala, ze to tou kombinaci a nocnim nalezenim zlucnik opravdu uklidni.

Eva:
Nevedela som ze chori pacienti trpiaci zo zlcnikom smu jest feferonku. Viem ze diabetici by mali jest kyselu kapustu (zeli), ta napomaha znizovat cukor.
Mily Vader skusim Vas recept, to bude zmena.
Len dufam ze nebudem plakat zo stiplavej feferonky.

Pre zmenu nieco sladke bez cukru:

datle
mandle (pocet podla poctu datiel)
cokolada bez cukru

z datiel vyberieme kostku (pecku) a miesto nej vlozime mandlu
na pare (alebo v mikrovlnke) rozpustime cokoladu 
v rozpustenej cokolade plnenu datlu namocime a nechame vychladnut

Zina:
Milý Vadere vy ty feferonky milujete.Dietní recept s chilli papričkama a feferonkami jsem nezažila.A to tedy mám docela slušnou průpravu.

Vader:

--- Citace: magda kdy 15. Dubna 2009, 11:31:48 ---Nevedela som ze chori pacienti trpiaci zo zlcnikom smu jest feferonku.

--- Ukončit citaci ---

To ja take ne, proto me prave tenhle recept od dietni sestry prekvapil. Jestli to vyzkousite, dejte prosim vedet o chuti i nasledcich (feferonek snim hromadu, cibule taky, kys. zeli rovnez, ale vsechno zvlast, tady se bojim jiste synergie) , predem dekuji  ;) Jinak podotykam : feferonky nebo hodne palivou papriku, ne chilli.

Jinak jak podotkla Zina, opravdu mam rad pikantni vecicky, treba jalapeno, chilli habanero nebo bhut jolokia jen tak uzdibavam k cemukoliv a zapiju nakonec rajcatovym dzusem (nekdy zapijim prubezne, kdyz to s uhryznutim bhutu prezenu) :)

Yan:
Já taky miluju feferonky... a vůbec všechna pálivá jídla. On to teda neni recept na jídlo, ale od tý doby co mi vzali žlučník, nemam s nima žádný problémy. Takže doporučuju.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi