Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Násilí páchané na dívkách a ženách
Pepino65:
--- Citace: Zina kdy 5. Dubna 2009, 22:50:35 ---Je velký rozdíl naplácat děcku na zadek.
Pepino:Tělesné tresty to zní hrozně.
--- Ukončit citaci ---
Určitě jste si to přečetla celé, takže je Vám můj příspěvek jasný Zino. ;)
Apropos - tortura možná zní lépe, ale ... ???
Yan:
--- Citace: Elazar kdy 5. Dubna 2009, 22:30:33 ---Znám naneštěstí dost žen, které jsou šikanovány, bity a všelijak omezovány svými manžely či partnery. Žijí v ČR a ani v jednom případě se nejedná o ženy z nábožensky založených rodin. Čili - tohle si nevybírá. ni zemi, ani kulturu ani o náboženství. Je to o lidech. mezi nimi si blbost rovněž nevybírá, milý Yane ;)
--- Ukončit citaci ---
Jestli jsem dobře pochopil, tak prvotní příspěvek se vázal na jakousi společenskou normu plynoucí z jistých náboženských zásad (nepleťte prosím do toho obyčejné hulvátství jisté části populace, které se vyskytuje ve všech civilizacích).
Mimochodem, třeba takový upalování čarodějnic také plyniülo z náboženskýho tmářství...... a teď se tzěšim jak mě Scooolie bude přesvědčovat že to tak neni ;D
Vader:
--- Citace: Zina kdy 5. Dubna 2009, 22:42:56 ---Milý Vadere:Jestli se moc nemýlím tak Viktor znamená vítěz.
--- Ukončit citaci ---
Nemylite se. A vetsinou vitezstvi dosahnete cim ? Nasilim. Zduraznuji slovo vetsinou.
Zina:
A o vítězí se říká ..... šlechetný,udatný....
Vader:
--- Citace: Vader kdy 5. Dubna 2009, 22:16:00 ---Take hento, ze treba manzelka verejne zahne manzelovi. Rikejte tomu treba tmarstvi.
--- Ukončit citaci ---
--- Citace: Yan kdy 5. Dubna 2009, 20:03:29 ---Hmmm.... tak tohle patří k životu. To se dá rozchodit. Pokud jde ujen o ten sex, tak o nic nejde. Pokud jsou tam i city, to už je horší, pak jde o to ¨zda i přesto to manželství je schopno fungovat.
--- Ukončit citaci ---
Jednak jsem psal o institutu rozvodu, druhak se vsak musim ptat : proc se brali ? Proc si to nerozdali na popelnici u baru ?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi