Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Násilí páchané na dívkách a ženách

(1/14) > >>

Ester:
Dobrý den,
dnes jsem byla na Seznamu šokovaná zprávou a videem o tom, jak v Pákistánu ztloukli děvče. Článek zní: " Kamera zachytila bití dívky pákistánským T.áli.bánem." Údajně prý vstoupila do kontaktu s jiným mužem. Přitom ale muž tam může žít současně se čtyřmi ženami! Ženy však jsou ukamenovány, kdyby chtěly jiného muže. Vždyť zacházení se ženami je tam nesmírně kruté a strašlivé,! Co na to lidská práva? Co na to svět? Ovládl ho strach? Ester

Vader:
Krute, hnusne, neomluvitelne.... Co vic na to mohu rict ? Pokud byl onen "kontakt" korektni.

Samuel:
Já mám trochu obavu, že si svět prostě již na násilí vůči ženám v muslimských zemích zvykl. Nebo možná v té záplavě všeho, co je zde hodné kritiky, to svět vyhodnotil jako jeden z druhořadých problémů. Smutné, ale myslím, že taková je realita.
Jinak Vadere, jak by ten "kontakt" měl být nekorektní, aby to ospravedlnilo bití ženy. Vy, jako gentleman, byste dámu jistě neuhodil v žádném případě. :)

Ester:
Pro Vadera: O tom, zda je ten kontakt "korektní" - by měla rozhodnout samotná dívka, její srdce, ne? Ona přece není věc - ani pes, kterého by bitím učili poslouchat - nebo nevěříte, že je to člověk? Ester

Ester:
Pro Samuela. Děkuji Vám za hezkou odpověď. Mám stejný názor.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi