Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Dělnická mládež

<< < (2/5) > >>

Vader:
Opet me trapi nausea. Jejich (nekolikrat zminene) oddanosti nacismu se da zabranit jen zrusenim te bandy fracku, kteri v zivote nedrzeli v ruce ani lopatu, ani klavesnici (ve smyslu vyrobniho procesu). Tihle paraziti socialniho systemu si hraji na velke delniky, ale skutek utek'. Je mi z nich na bliti, a jestli to neudela ministerstvo, pak ja, jako fyzicka osoba a obcan CR, udelam vse pro jejich zakaz, i kdybych je mel infiltrovat. Beztak jsem vzhledem i puvodem "arijec" vic, nez 99.9% z nich  >:(

petahyah:

--- Citace: Vader kdy 23. Března 2009, 11:59:53 ---Opet me trapi nausea. Jejich (nekolikrat zminene) oddanosti nacismu se da zabranit jen zrusenim te bandy fracku, kteri v zivote nedrzeli v ruce ani lopatu, ani klavesnici (ve smyslu vyrobniho procesu). Tihle paraziti socialniho systemu si hraji na velke delniky, ale skutek utek'. Je mi z nich na bliti, a jestli to neudela ministerstvo, pak ja, jako fyzicka osoba a obcan CR, udelam vse pro jejich zakaz, i kdybych je mel infiltrovat. Beztak jsem vzhledem i puvodem "arijec" vic, nez 99.9% z nich  >:(

--- Ukončit citaci ---
To by jste teda byl 11 člen DM  ;D

gvodrazka:
 8)
To Mr. Vader: Ne infiltrovat, ale filtrovat (skrz mříž kanálu).

eleazar:

--- Citace: gvodrazka kdy 23. Března 2009, 15:30:39 --- 8)
To Mr. Vader: Ne infiltrovat, ale filtrovat (skrz mříž kanálu).

--- Ukončit citaci ---
Máte přátele pracující v čističce odpadních vod?

gvodrazka:
 :P

Ale ne, to je nonsens - myslel jsem, ne mezi ně infiltrovat, ale filtrovat je skrz mříž kanálu. Tam patří.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi