Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Dělnická mládež
Vader:
--- Citace: martindeporres kdy 24. Března 2009, 13:21:38 ---Na nácky není radost se dívat ani náhodou.
--- Ukončit citaci ---
Nesouhlasim. Podivejte se na nacka pres puskohled nebo i jen pres hola miridla. Radost se divat ;D
Zina:
Myslela jsem,že dělníci jsou levicového smýšlení.Tedy alespoň většina.Teď se dívám na stránky DM a čtu ultrapravicová strana s programen nacionální strany.Je ku škodě demokracie číst program DM.V dnešní bláznivé době je možné snad úplně všechno.
eleazar:
--- Citace: Vader kdy 24. Března 2009, 14:27:31 ---Podivejte se na nacka pres puskohled nebo i jen pres hola miridla. Radost se divat ;D
--- Ukončit citaci ---
Asi jako eunuch v harému ;)
martindeporres:
--- Citace: Zina kdy 24. Března 2009, 23:15:16 --- Myslela jsem,že dělníci jsou levicového smýšlení.Tedy alespoň většina.Teď se dívám na stránky DM a čtu ultrapravicová strana s programen nacionální strany.Je ku škodě demokracie číst program DM.V dnešní bláznivé době je možné snad úplně všechno.
--- Ukončit citaci ---
Zíno, jak náckové tak komunisti jsou levicoví. To jen komouši šoupli nácky na druhou stranu spektra. Jsou to dvě vejce z jednoho hnízda. Už jsem tu psal Vaderovi. Když srovnáte Mein Kampf a Leninovy spisy, stačí si místo dělnické třídy dosadit rasu, dikataturu proletariátu za nadvládu rasy a máte dojem, že místo Ády čtete komunistický spis. Měl jsem dost trpělivosti to přelouskat skoro celé. Patton kdysi povídal, že kdyby proti sobě měl divizi Rdé armády a za zády divizi wehrmachtu, provedl by útok oběma směry. Měl hlubokou pravdu.
Michall:
potřebujete extremní kontakty, vztahy, postoje...alespoň nějak kamuflovat vlastní handicap. pokud nemáte radost z manželky, dětí, alespoň zážitek pochodu - štvanice, způlsob jak být na moment i v kontaktu se sebou samotným...protivníkem je spíše vlastní nitro, protivník je jen zrcadlo pro nepřijaté odcizené potlačené části sebe sama...v krizi rvačce trestu je konečně kolem nás něco podobného tomu, co máme v srdci....
je to zakázka spíše pro terapii, než soudy, jakkoliv spravedlnost je nutná a nelze li lépe i tradičně bez soudů, pokud nejsou v dosahu
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi