Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Dělnická mládež

<< < (4/5) > >>

gvodrazka:
 ;)
Vstup Time Warner do CME považuji za velmi včasnou podporu zábavního průmyslu ve střední a východní Evropě právě ve chvíli, kdy je třeba zvýšit úsilí na formování postojů i prezentování kulturních idolů a vzorů chování mladé generace. „Ronymu se nedařilo, tak mu helfli Warneři.“ א א א (iša echad amra...) ;D
Slibuji si od toho nastartování procesu pozvolné kulturní převýchovy teens & tweens, resp. že za nějakou dobu prostě nebude „cool“ být nácek nebo antisionista – bude to prostě nemoderní a trapné. Tihle pitomci z DS a náckové z leknutí pak jednoduše odloží ty svoje pohřební kostýmky a budou se věnovat „modernější“ činnosti, aby byli „in“a nevypadali jako burani.

Vader:
Tim opravdovym delnikem jsem myslel protiklad "delniku" z DS a jejich chovne stanice mladat. Takoveho, co ho najdete u ponku nebo se sbijeckou na ulici, nebo ktery vam treba (samosebou podle planu stavaru) postavi domek.
BTW kdyz uz jste nakousl treba lekare, nebo jinou skupinu drive hrde oznacovanou jako pracujici inteligence - mohou oni jako ne-delnici vstoupit do DS ? (nevim proc, ale misto DS se mi porad plete prst na SS, je to jen o pismenko vedle  :D )

martindeporres:

--- Citace: Vader kdy 24. Března 2009, 10:54:51 ---Tim opravdovym delnikem jsem myslel protiklad "delniku" z DS a jejich chovne stanice mladat. Takoveho, co ho najdete u ponku nebo se sbijeckou na ulici, nebo ktery vam treba (samosebou podle planu stavaru) postavi domek.
BTW kdyz uz jste nakousl treba lekare, nebo jinou skupinu drive hrde oznacovanou jako pracujici inteligence - mohou oni jako ne-delnici vstoupit do DS ? (nevim proc, ale misto DS se mi porad plete prst na SS, je to jen o pismenko vedle  :D )

--- Ukončit citaci ---
Jak řekl Pepíček ve škole od svém dělnickém původu: "Můj děda byl elektrikář. Našel jsem po něm na půdě helmu se dvěma blesky."

achab:
Komentář jejich programu najdete tady https://www.vustineonacistynechceme.cz/stahuj.php
stačí aktivovat článek  NSDAP -03 - program DM   :o))
 try it

-acb-

martindeporres:
Achab: jen mě mrzí, že je označujou jako neonky. To jsou krásný rybičky a když je jich v akvárku pořádný hejno, je radost se na ně dívat.  Na nácky není radost se dívat ani náhodou.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi