Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Dělnická mládež

<< < (3/5) > >>

martindeporres:

--- Citace: gvodrazka kdy 23. Března 2009, 16:57:04 --- :P

Ale ne, to je nonsens - myslel jsem, ne mezi ně infiltrovat, ale filtrovat je skrz mříž kanálu. Tam patří.

--- Ukončit citaci ---
No tak pánové, nebuďte brutální.  ;D Mám za to, že pořádná práce by jim podobné blbiny dostala z hlavy.

Vader:

--- Citace: martindeporres kdy 23. Března 2009, 17:56:17 ---No tak pánové, nebuďte brutální.  ;D Mám za to, že pořádná práce by jim podobné blbiny dostala z hlavy.

--- Ukončit citaci ---

Prace ?? Opravdu jste napsal prace ?  :o To je pojem clenum "delnicke" strany a jeste "delnictejsi" mladeze pojem neznamy, a myslim, ze jej povazuji za sproste slovo.

Elazar:
Myslíte, že někdo z nich někdy držel v ruce lopatu? Vždyť by se o ní přerazili, chudáčci...  :D
Chudáci dělníci. Je mi jich docela líto, že si je tihle lidé, kteří se na práci bojí jen podívat, berou do úst.

Vader:
Jen se bojim, aby si tzv. stredni trida (a nahoru) nezacala plest opravdove delniky s "delnickou" stranou. Ja si vydelavam na rohlik vezdejsi klavesnici. Ale kdyz vidim opravdoveho delnika ci remeslnika, ktery za mrazu ci vedra venku musi (a chce) poctive drit, stydim se mnohdy sam pred sebou. Ale co me rozpaluje do infracervena, jsou prave xindlove, kriplove a pijavice z "delnicke" strany ci mladeze. Nas pravni rad sice zna verejne prospesne prace, ale kdyz ty selfcensored nacky vidim, lituju, ze nezna galeje  >:(

Samuel:
Vadere, tak jako existuje "opravdový systémák", "opravdový řemeslník", "opravdový lékař" nebo "opravdový právník", existují vedle nich i ti, kteří si ten přívlastek opravdový pramálo zaslouží. V životě jsem se setkal se všemi výše uvedenými i jejich pravými opaky a věřte mi, obě zkušenosti stojí zato.
To ale nic nemění na tom, že pakáž z Dělnické strany resp. Dělnické mládeže má daleko k jakémukoli slušnému pojmenování.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi