Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (12/76) > >>

Vodník:
 ???  :o Jak jste na to přišel??

leho:

--- Citace: Vodník kdy 20. Února 2009, 20:26:59 ---Ale čtu. Oni se organisují k pochodu proti sionismu a to není nic, co ohrožuje demokracii. Nemáte tedy důvod ani právo jim toto organisování a shromažďování zakazovat. Až se budou shromažďovat za nějakým nelegitimním cílem, pak máte teprve právo zasáhnout.

--- Ukončit citaci ---

Pokud by si náhodou někdo před mým domem vzpoměl demonstrovat proti sionismu, tak ho poženu sviňským krokem a kdybych bydlel v Texasu, tak bych mohl použít k tomuto účelu i své domácí brokovnice v případě, kdyby místní policie odmítala zasáhnout. Ale ona by neodmítla a to ani ta kalifornská. I u nás v USA to mají holohlavci dost těžké...

Zeptali jsme se Vodníka:

--- Citovat ---Takze popirate legitimnost sionismu ?
--- Ukončit citaci ---

Přímou odpověď ale těžko od těhle lidí někdy dostanete:

--- Citovat ---Jak jste na to přišel??
--- Ukončit citaci ---

PS: Pořád nějak to právo nácků na veřejné vyjadřování jejich názorů nechápu. Ale což, jsou na světě i divnější věci...

martindeporres:
Vodník: Je-li nacismus nelegální, jsou nelegální i další akce nacisty pořádané.  Z vašich příspěvků jsem nabyl dojmu, že kdyby na závěr pochodu hořela  plzeňská synagoga, tak byste to bagatelizoval slovy, že si jen ti chlapci holohlaví hráli nemístně se sirkama a benzinem. A druhý dojem, který z vás mám je ten, že právě "demokraté" vám podobní umožnili před lety nástup Ády k moci, když  podcenili jeho vyřvávání v putykách. Cena, kterou za to  zaplatila Evropa i židovský národ byla hodně vysoká. Jsou opravdu někteří lidé tak nepoučitelní, nebo to jen  hrají?

Vodník:

--- Citace: martindeporres kdy 20. Února 2009, 22:20:53 ---Vodník: Je-li nacismus nelegální, jsou nelegální i další akce nacisty pořádané.
--- Ukončit citaci ---
Tady jsme u jádra Vašeho omylu: tohle prostě není pravda. Pokud nacisté uspořádají jakoukoli akci, která není v rozporu se zákonem (tancovačku, cyklistický výlet, rybářské závody, pochod proti sionismu), nikdo nemá právo jim v tom bránit. Vy byste je chtěl omezit v občanských svobodách, tj. totalitářským způsobem, jen proto, že jsou nacisti. Ale to v demokracii právě není možné.

--- Citovat ---Z vašich příspěvků jsem nabyl dojmu, že kdyby na závěr pochodu hořela  plzeňská synagoga, tak byste to bagatelizoval slovy, že si jen ti chlapci holohlaví hráli nemístně se sirkama a benzinem.
--- Ukončit citaci ---
To opravdu nevím z čeho, ba nevím, jestli si nevymýšlíte. Stopětatřicetkrát jsem v této diskusi upřel právo náckům (a nejen jim!) k čemukoli, co porušuje zákony. Podle Vás je zapálení synogogy v souladu se zákony?? (a zakázal byste ho pouze náckům, a to proto, že jsou to náckové? :o )

--- Citovat ---A druhý dojem, který z vás mám je ten, že právě "demokraté" vám podobní umožnili před lety nástup Ády k moci, když  podcenili jeho vyřvávání v putykách. Cena, kterou za to  zaplatila Evropa i židovský národ byla hodně vysoká. Jsou opravdu někteří lidé tak nepoučitelní, nebo to jen  hrají?
--- Ukončit citaci ---
Nástup Ády k moci byl komplexní historiický proces a varovně s ním mávat v momentě, kdy je to magistrát, jenž porušuje zákon a ohrožuje tak demokracii, je mírně řečeno nepřípadné.

Vodník:

--- Citace: leho kdy 20. Února 2009, 21:39:52 ---Pořád nějak to právo nácků na veřejné vyjadřování jejich názorů nechápu.
--- Ukončit citaci ---
Nemohu za to, že nečtete moje příspěvky (pořádně a nebo dokonce vůbec), takže jste doposud nepostřehl, že právo nácků na veřejné vyjadřování jejich nacistických názorů rozhodně nepodporuji. Právo nácků na veřejné vyjadřování jejich názorů ohledně muziky, přírody, daní nebo potratů budu podporovat a všichni, kteří jim v tom chtějí zabránit, se chovají jako bolševici! >:(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi