Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Elazar:
Konspirátor, mesián a zhrzený chasid duchovně setrvávající v r. 1944.
Je dobře, že tuhle diskuzi nikdo z adminů nezamkl, protože možná chytí druhý dech. :D
petahyah:
--- Citace: vlákno kdy 29. Března 2009, 15:42:36 ---
--- Citace: petahyah kdy 29. Března 2009, 15:25:23 ---Ty "VŠECHNY" židovské antisionistické organizace jsou v reálu dvě složky jedné organizace, jedná se o pohrobky mého bývalého krajana satmárského rabi Jojliše Lipy Teitelbauma, který "poradil" svým chasidům, že je lepší odejít do Osvětimi, že dopisy Rudolfa Vrby (Waltera Rosenberga) o vyvražďování židů v Osvětimi jsou sionistická propaganda. Tvrdil, že si to sionisté vymysleli, aby donutili židy/Židy odejít do země předků před příchodem mesiáše. Dopisům uvěřil papež, švédský král i fašista Miklós Horthy de Nagybanya, ne poblouzněný sektář Teitelbaum. Teitelbaum se na rozdíl od většiny jeho chasidů zachránil, nacisté mu umožnili odejít do Švýcarska. Po válce odešel do Izraele, ale zde na něj byly podány žaloby (třeba z kolaborace s nacisty) a tak musel uprchnout do USA kde našel azyl mezi svými přívrženci. Existence Izraele vyvrací pravdivost teologických tvrzení rabína Teitelbauma, proto byl a jeho pohrobci jsou tak zarytými nepřáteli Izraele.
--- Ukončit citaci ---
Tohle je zajímavá konspirační teorie, ještě jsem o ní neslyšel :).
V New Yorku jsou takových lidí desítky tisíc a myslím, že mají všichni vlastní hlavu.
--- Ukončit citaci ---
Desítky tisíc "židů" podporujících antisionismus je dost nadnesený počet. Tvrzení, že všichni mají svojí vlastní hlavu, znamená absolutní neznalost této komunity.
vlákno:
--- Citace: petahyah ---Desítky tisíc "židů" podporujících antisionismus je dost nadnesený počet. Tvrzení, že všichni mají svojí vlastní hlavu, znamená absolutní neznalost této komunity.
--- Ukončit citaci ---
Já nevím jestli je to nadnesený počet, ale o desítkách tisíc protestujících Židech v New Yorku jsem si někde přečetl. Asi ale nemá smysl se přít o čísla, která nikdo přesně nezná.
https://www.youtube.com/watch?v=i0g9ZCqQj74
Říkat že nemají všichni vlastní hlavu můžeme o každém, to je příliš jednoduché.
Podle mě nemají vlastní hlavu lidé jako tito... https://www.youtube.com/watch?v=3QNuIjx32ZM
Elazar:
Zato někdo, kdo si "něco někde přečte" a přijme to jako pravdu, ten jistě vlastní hlavu má :D
Elazar:
On je docela velký rozdíl mezi tím, když se někdo staví k Izraeli z náboženského hlediska rezervovaně (chabad), ignoruje ho (většina ultraortodoxních židů) nebo případně bojkotuje jeho instituce v různém stupni intenzity (odmítání izraelského OP apod.) a když nějaká minisupinka Neturej karta otevřeně požaduje jeho zničení zrušení a nahrazení palestinským státem.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi