Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (62/76) > >>

daniel lehotsky:
To Magda)na liecenie zial B-ozich prav inakosti mame po ruke dr.Apartheida. ;)Ale netreba zabudat,ze vsetci sme boli cudzincami,alebo sa nimi mozeme stat.V pripade nesuhlasu,treba sa postazovat Autorovi. ;)(tomu prvotnemu)

Eva:
pan Lehotsky, snad som to zle vysvetlila ale v ziadnom pripade apartheid neprichadza do uvahy. Mna len hneva ze tunajsi (arabsky) obcania sa chovaju ze stat je im povinny vsetkymi opatreniami ale oni voci statu nemaju ziadne povinnosti. Bolo to dost cititelne ked lietali rakety z Bagdadu smerom na Tel-Aviv a oni radostne tancovali na ich strechach. To je len malicky priklad a ja ich mam stovky.
Momentalne zacala nova moda. Zo Saudskej Arabie muzi kupuju byty spolocne aj s nevestami. Co znamena ze maju volny pristup do Izraela nakolko tu maju manzelky a ich socialne prava.

daniel lehotsky:
Teraz ste poodhalila urcity nazor,ze Izrael,ako,,zidovsky stat",miestami predstavuje nebezpecenstvo pre seba sameho.Lebo aj ta najkrajsia myslienka sa da casom zneuzit a ci vyuzit.Kedysi som zachytili taku spravicku,ze konvertoval cely peruansky kmen.Pocula ste o tom.Spravom navratu samozrejme.

sad:
Vazeny pane Lehotsky,
proc smesujete hromadnou alija Rusu s zidovskymi predky s pripadem nekolika desitek (ci stovek) tzv. Bnei Moshe neboli Inca Jews, kteri vsichni podstoupili giur dozorovany zboznymi rabiny a nasledne vykonali alija?

Vazeny pane Martine De Porres,
v jazyce ceskem existuje rozdil nejen mezi pojmy zid a Zid (viz vyse), ale take Izraelec (obcan statu Izrael) a Izraelita (prislusnik 12 kmenu).

Hezky vecer vsem.

eleazar:
Václav Budovec z Budova došel k názoru, že biblický Ofír se má nacházet na území Peru, a nikoliv v Africe. Skutečně se tam byla zlata hojnost a určité území se tam takto podobně jmenuje.
Takže kdo ví? Třeba jsou Bnej Moše skutečně potomky Šalomounových mariňáků ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi