Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 11. Března 2009, 19:17:52 ---Pro Vadera je to sice patrně důvod k tomu nechat mě sledovat 7/24 >:D (doufám, že teď Vám nic nepodsouvám, Vadere)...
--- Ukončit citaci ---
Nikoliv, ted uz me citujete :)
--- Citovat ---...ale já mám po 25 letech života v Holandsku jinou představu o demokracii než Vader nebo leho s brokovnicí.
--- Ukončit citaci ---
Tedy pardon, tak brutalni vec jako je brokovnice bych na cloveka nepouzil >:( Kdyz exterminovat, tak rychle a bezbolestne...
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 11. Března 2009, 19:23:18 ---
--- Citace: Vader kdy 10. Března 2009, 23:02:50 ---Presneji jsem rekl, ze jej povazuji sveho druhu za antisemitu. Za kavarenskeho kvazi-antisemitu. Za cloveka, ktery kdyz uvidi, jak lezim na zemi v polovedomi a vsimne si davidovy hvezdy na krku, nejen ze do mne nekopne, ale zavola sanitku a nez ta prijede, bude u me.
--- Ukončit citaci ---
O.k., v čem tedy ten můj "antisemitism" spočívá? BTW, to by udělal každý slušný člověk, to není přece nic "záslužného", co by nějak "vyvažovalo" amoralitu nějakého "antisemitismu", o kterém (u mě) mi, doufám, něco prozradíte.
--- Ukončit citaci ---
Prominte, ale tuhle rozplizlou a nyni jiz o nicem debatu nehodlam podporovat jinak, nez forky. PMnu vam, mailnu vam, whatever, ale uz se nebudu zapojovat, kdyz jsem to odpiskal.
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 11. Března 2009, 22:49:57 ---Prominte, ale tuhle rozplizlou a nyni jiz o nicem debatu nehodlam podporovat jinak, nez forky. PMnu vam, mailnu vam, whatever, ale uz se nebudu zapojovat, kdyz jsem to odpiskal.
--- Ukončit citaci ---
O.k.
martindeporres:
--- Citace: Scooolie kdy 11. Března 2009, 18:38:53 ---
--- Citace: martindeporres kdy 11. Března 2009, 09:50:41 ---Vodník tak vám to řeknu jinak. Kdyby se za dějiny lidstva udělala soutěž o nejpronásledovanější národ, Izraelci by byli horkým kandidátem na první místo....
--- Ukončit citaci ---
To těžko, protože Izraelci jsou i Arabové ;D
Ale pokud jste myslel Židy, tak ti snad. Ale jen proto, že přežili. Jsou jiné národy, které prostě byly vyvražděny, zanikly a dnes jich není. Takže Židé přes všechno strádání měli celkem klidu, když tu byli a jsou. Co by za osud Židů dali třeba Polabští Slované nebo některé indiánské kmeny...
--- Ukončit citaci ---
Koukněte se do Starého Zákona. Tam je 12 kmenů izraelských celkem přesně definováno, ale potomci Ismaele, levobočka s Hagarou tam uvedeni nejsou. Nebo se pletu?
daniel lehotsky:
ze by Arab=obcan statu Izrael? ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi