Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (57/76) > >>

zoom:
Jinak s těmi genocidami, je zajímavé jak málo se mluví o Kambodži, Kurdech, Arménech. Nejvíc o tom mluví židi, protože vědí o co jde.

daniel lehotsky:
nemame vyjasneny zaklad,ci ide o rusko-chazarsky a ci zapadoeuropsko-americko-hertzlovsky sionizmus?no a v otazke genocidy nezabudnime na jednu z najhorsich a to ukrajinskych,,kulakov".Ale to su prezivsie narody.Na rozdiel od toho co spominal Scoolie.

Scooolie:

--- Citace: zoom kdy 11. Března 2009, 18:41:04 ---Scoolie dovolím si přeložit, kvazi antisemita je humanista, který nesnáší židy, proto počká až žida sanitka odveze a pak se raduje ze dvou důvodů, že se zachoval jako humanista a že ten židák dostal pěkně přes držku.

--- Ukončit citaci ---
Tak takový kvaziantisemita je docela v pohodě. To tady na fóru je dost lidí, kteří kdyby auto srazilo holohlavce s tričkem Národní odpor, tak mu sanitku nezavolají a slavit budou taky.

--- Citace: zoom kdy 11. Března 2009, 18:43:03 ---Jinak s těmi genocidami, je zajímavé jak málo se mluví o Kambodži, Kurdech, Arménech. Nejvíc o tom mluví židi, protože vědí o co jde.

--- Ukončit citaci ---

O něčem mluví, o něčem ne. Jako jiní. Nicméně třeba genocida v Kambodži byla srovnatelná s holokaustem - ale když tohle řeknu, tak už riskuji, že na mě bude někdo hulákat (Vy ne :) ), že znevažuji památku obětí šoa...

Scooolie:

--- Citace: daniel lehotsky kdy 11. Března 2009, 18:56:00 ---nemame vyjasneny zaklad,ci ide o rusko-chazarsky a ci zapadoeuropsko-americko-hertzlovsky sionizmus?no a v otazke genocidy nezabudnime na jednu z najhorsich a to ukrajinskych,,kulakov".Ale to su prezivsie narody.Na rozdiel od toho co spominal Scoolie.

--- Ukončit citaci ---

Té první poznámce přiznám se nerozumím. Ony snad byly nějaké dva sionismy?  :o

S tou Ukrajinou je to ovšem naprostá pravda. Bolševická genocida Ukrajinců a obyvatel Pobaltí je zločin proti lidskosti. Jako konec konců bolševismus sám.

Vodník:
Mdeporres: Vaše nikterak překvapivé vyznání lásky a obdivu k Židům a Israeli zde sice padlo na úrodnou půdu a bylo patřičně oceněno, nicméně jeho argumentační hodnota je nulová. Hodnocení Židů a Israele nebylo ani na okamžik předmětem debaty, jíž se Vaše deklamace nedotkla. Navíc jestliže Vaše nadšení s Vámi tak docela nesdílím, neznamená to ještě vůbec, že jsem antisemita a už vůbec ne, že jsem nacista. Pro Vadera je to sice patrně důvod k tomu nechat mě sledovat 7/24 >:D (doufám, že teď Vám nic nepodsouvám, Vadere), ale já mám po 25 letech života v Holandsku jinou představu o demokracii než Vader nebo leho s brokovnicí. BTW, proč vytečkováváte slovo „žid“? Je to snad sprosté slovo?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi