Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (53/76) > >>

Scooolie:
Pár dní tu člověk není a jak se to tu rozjelo  :o
Tak to vezmu od konce

--- Citace: Vader kdy 10. Března 2009, 16:08:25 --- A vzhledem k vasim postojum mi pripada logicke, ze se nacku zastavate, halic to do plastiku demokracie. Koneckoncu, nebyl ostrakismus demokratickou praktikou v pravem slova smyslu ?  >:D Nenarknu vas ze sympatii k nacismu, protoze nemam za to, ze k takovemu tvrzeni mam dost dukazu, ale vzpomente debaty davno minule - mnoho z nas povazuje (vcetne me) antisionismus za antisemitismus. A kdybyste nahodou hodlal zopakovat ten hloupy argument o Naturei Karta, pak vezte, ze jde o nabozensky akutni antisionismus. Nicmene to, ze vas svym zpusobem za antisemitu povazuji, nebudu zastirat. Nebylo by to ode me fer, at si vas vazim jakkoli chci. A rikam to prave proto, ze si vas vazim.

--- Ukončit citaci ---
Nesmysl. Já s Vodníkem nesouhlasím mnohem častěji než souhlasím, ale přesto si myslím, že jeho názory jsou naprosto legitimní (byť si třeba myslím, že se plete).
Tvrzení, že antisionismus rovná se antisemitismu je bohužel hloupé klišé. Jistě je řada antisemitů, kteří své názory maskují jako antisionismus, ale rovnítko položit nelze. Nenávidějí snad satmarští chasidé židy, tj. jsou antisemity, proto, že jsou antisionisty? Označíš snad za antisemity prakticky všechny velké evropské rabíny 19. století a počátku 20. století?
Pokládat Vodníka za antisemitu (ať už takový nebo jiným způsobem) je dle mého názoru omyl.

--- Citovat ---
--- Citovat ---každý máme posunuté hranice chápaní demokracie nějak jinak. Co s tím?

Na tom by nebylo nic špatného. Ale můj dojem je - a mám pocit, že jsem ho opakovaně racionálně zdůvodnil - že u Vás jsou ty hranice posunuty tak, že se de facto o demokracii už nejedná. Naopak moje názory pro demokracii nepředstavují naprosto žádné nebezpečí.

--- Ukončit citaci ---

A verite, ze z meho pohledu jste nepritelem miru i demokracie ? A nemyslim ted parodii demokracie a la USA. Kdysi jste me nazval diktatorem. Budiz, neoponuji. Byt po mem, sleduji vas bezpecnostni slozky 24/7.

--- Ukončit citaci ---
;D Policejní stát  ;D  Vader, oni jsou Dzerdžinského pravý pravnuk  ;D

--- Citovat ---
--- Citovat ---Vy ze mně antisionistu neuděláte, já z vás  příznivce Izraele taky ne.
O to tu ovšem od samého začátku vůbec nešlo. Já tady o Israeli zásadně nediskutuji, protože tu nejsem proto, abych se hádal. V celé debatě jde pouze o dodržování zákonů a ohrožení demokracie v ČR.

--- Ukončit citaci ---

O cem to porad mluvite ? Urad rozhodnul, soud naznal, ze urad pochybil. Tecka. Neni co resit.

--- Ukončit citaci ---
Ale je o čem mluvit. Mluvíme přece o tom, že místní úřady jsou jako vějičky ve větru, podléhají momentální masové náladě a porušují základní občanská práva. Není to poprvé a není to naposledy, kdy úřad rozhodl "dle vůle lidu", tj. populisticky, a bohužel i nezákonně. A je třeba na to poukazovat, protože příště budeme na řadě my - jen co se otočí režim a k moci se dostane Bradavičník, Ratz a lidský odpad z KSČM.

Vodník:

--- Citace: Vader kdy 10. Března 2009, 16:08:25 ---Souhlasim s m.d.p. a tvrdim, ze protest zemedelcu by vas nechal chladnym. Jsem si tim jist.
--- Ukončit citaci ---
Faul. >:(

--- Citovat ---A vzhledem k vasim postojum mi pripada logicke, ze se nacku zastavate, halic to do plastiku demokracie.
--- Ukončit citaci ---
Co mě na mých postojích spojuje s nacisty?? :o Vaše rovnítko mezi antisemitismem a antisionismem? No fuj! >:(

--- Citovat ---mnoho z nas povazuje (vcetne me) antisionismus za antisemitismus...Nicmene to, ze vas svym zpusobem za antisemitu povazuji, nebudu zastirat.
--- Ukončit citaci ---
S tím ovšem, chápete, dost dobře nemůžu nic udělat. Můžu donekonečna opakovat, že chyba je na Vaší straně, ve Vašem myšlení, Vy to vidět nechcete, tak to ani neuvidíte.

--- Citovat ---A verite, ze z meho pohledu jste nepritelem miru i demokracie ?
--- Ukončit citaci ---
V čem?

--- Citovat ---Kdysi jste me nazval diktatorem. Budiz, neoponuji. Byt po mem, sleduji vas bezpecnostni slozky 24/7.
--- Ukončit citaci ---
Well, měl jsem tedy tehdy pravdu. :(

--- Citovat ---O cem to porad mluvite ? Urad rozhodnul, soud naznal, ze urad pochybil. Tecka. Neni co resit.
--- Ukončit citaci ---
Ale je! Jsem rád, že soud špatné rozhodnutí úřadu zvrátil. Zde se ale diskutuje o tom, zda bylo špatné to rozhodnutí úřadu (já, Max B., petahyah, Scooolie aj.) nebo soudu (Vy, m.d.p. aj.) Diskutuje se o tom, který názorový tábor představuje nebezpečí pro demokracii (Vy se totalitními tendencemi vůbec netajíte!). Diskutuje se o tom, co je faul v diskussi. Diskutuje se o spoustě věcí. Navzdory tomu, že plzeňský případ je vyřešen.

Vader:

--- Citace: Vodník kdy 10. Března 2009, 16:43:07 ---Navzdory tomu, že plzeňský případ je vyřešen.

--- Ukončit citaci ---

Vzdyt to povidam, clovece zlata, NENI CO RESIT. Navic mi podsouvate (pomalu se to stava zvykem) to, co jsem nerekl. Ja rozhodnuti soudu nenapadam, neodsuzuji, ba ani niceho nenaznacuji.
A ze bych vas nechal sledovat 24/7 ? Co na tom ? Vite kolik takovych sledovanych v DEMOKRACII je ? Kluci ze sledovacky uz jsou tak proflakli, ze ke mne chodi v mrazech na kafe  ;D
BTW vase mlceni ohledne ostrakismu si vykladam jako souhlas. Kdo je tu vetsi despota  >:D ?

Vader:

--- Citace: Scooolie kdy 10. Března 2009, 16:41:36 ---...jen co se otočí režim a k moci se dostane Bradavičník, Ratz a lidský odpad z KSČM.

--- Ukončit citaci ---

Inu, vidim, ze slusnost je slovo tobe nezname. Bravo. Obcas (treba zrovna ted) se vyjadrujes jako krupan.

Scooolie:

--- Citace: Vader kdy 10. Března 2009, 17:29:26 ---
--- Citace: Scooolie kdy 10. Března 2009, 16:41:36 ---...jen co se otočí režim a k moci se dostane Bradavičník, Ratz a lidský odpad z KSČM.

--- Ukončit citaci ---

Inu, vidim, ze slusnost je slovo tobe nezname. Bravo. Obcas (treba zrovna ted) se vyjadrujes jako krupan.

--- Ukončit citaci ---

Slušně hovořím o slušných. Bradavičník a Ratz jsou nomen omen. Lidský odpad z KSČM je konstatování reality. Morálně pokřivení pohrobci syfilitických rouhačů.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi