Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
martindeporres:
--- Citace: Vodník kdy 9. Března 2009, 21:51:57 ---
--- Citace: martindeporres kdy 9. Března 2009, 14:37:23 ---Ten pochod nesvolával chovatel činčil ale nacista, aktivista nějakého pochybného naci hnutí. A znovu opakuji. Kdyby se nejednalo o pochod proti sionismu ale o pochod třeba proti stěhování ptáků, tak byste tu takhle nešílel.
--- Ukončit citaci ---
Já si myslím, že jste se vyjádřil dost jasně: pochod proti sionismu je v duchu nacistické ideologie. Co chcete ještě dodávat? Své doměnky o tom, kdo tady šílí? Já to tedy rozhodně nejsem, pouze Vy se dopouštíte dalších faulů, jak jste to celkem správně nazval.
--- Ukončit citaci ---
Je-li napsat pravdu faul... Jste antisionista ( snad ne antisemita), já zase stojím na opačné straně, vy máte pro to své důvody (doufám, že objektivní), já taky (a taky si myslím, že objektivní), každý máme posunuté hranice chápaní demokracie nějak jinak. Co s tím? Budeme se tu dál navzájem utloukat argumenty abychom přesvědčili druhého o své pravdě nebo ukojili svoje ego? Svoje argumenty jsme si řekli a považuji za zbytečné je dál opakovat. Vy ze mně antisionistu neuděláte, já z vás příznivce Izraele taky ne.
petahyah:
--- Citovat --- Je-li napsat pravdu faul... Jste antisionista ( snad ne antisemita), já zase stojím na opačné straně, vy máte pro to své důvody (doufám, že objektivní), já taky (a taky si myslím, že objektivní), každý máme posunuté hranice chápaní demokracie nějak jinak. Co s tím? Budeme se tu dál navzájem utloukat argumenty abychom přesvědčili druhého o své pravdě nebo ukojili svoje ego? Svoje argumenty jsme si řekli a považuji za zbytečné je dál opakovat. Vy ze mně antisionistu neuděláte, já z vás příznivce Izraele taky ne.
--- Ukončit citaci ---
Antisionista? To jako nějaký příznivec Nutrei Karta, nebo nějakých podobných šmejdů?
Vodník:
--- Citace: martindeporres kdy 10. Března 2009, 08:38:11 ---Je-li napsat pravdu faul...
--- Ukončit citaci ---
Není. Faul je psát svoje doměnky jako by to byla hotová věc ("Kdyby se nejednalo o pochod proti sionismu ale o pochod třeba proti stěhování ptáků, tak byste tu takhle nešílel." - jak to víte?? >:( )
--- Citovat ---každý máme posunuté hranice chápaní demokracie nějak jinak. Co s tím?
--- Ukončit citaci ---
Na tom by nebylo nic špatného. Ale můj dojem je - a mám pocit, že jsem ho opakovaně racionálně zdůvodnil - že u Vás jsou ty hranice posunuty tak, že se de facto o demokracii už nejedná. Naopak moje názory pro demokracii nepředstavují naprosto žádné nebezpečí.
--- Citovat ---Vy ze mně antisionistu neuděláte, já z vás příznivce Izraele taky ne.
--- Ukončit citaci ---
O to tu ovšem od samého začátku vůbec nešlo. Já tady o Israeli zásadně nediskutuji, protože tu nejsem proto, abych se hádal. V celé debatě jde pouze o dodržování zákonů a ohrožení demokracie v ČR.
Vodník:
--- Citace: petahyah kdy 10. Března 2009, 10:20:46 ---Antisionista? To jako nějaký příznivec Nutrei Karta, nebo nějakých podobných šmejdů?
--- Ukončit citaci ---
Vy znáte jako antisionisty pouze Neturej Kartu?? :o
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 10. Března 2009, 15:53:20 ---
--- Citace: martindeporres kdy 10. Března 2009, 08:38:11 ---Je-li napsat pravdu faul...
--- Ukončit citaci ---
Není. Faul je psát svoje doměnky jako by to byla hotová věc ("Kdyby se nejednalo o pochod proti sionismu ale o pochod třeba proti stěhování ptáků, tak byste tu takhle nešílel." - jak to víte?? >:( )
--- Ukončit citaci ---
Nuz, do boje. Souhlasim s m.d.p. a tvrdim, ze protest zemedelcu by vas nechal chladnym. Jsem si tim jist. A vzhledem k vasim postojum mi pripada logicke, ze se nacku zastavate, halic to do plastiku demokracie. Koneckoncu, nebyl ostrakismus demokratickou praktikou v pravem slova smyslu ? >:D Nenarknu vas ze sympatii k nacismu, protoze nemam za to, ze k takovemu tvrzeni mam dost dukazu, ale vzpomente debaty davno minule - mnoho z nas povazuje (vcetne me) antisionismus za antisemitismus. A kdybyste nahodou hodlal zopakovat ten hloupy argument o Naturei Karta, pak vezte, ze jde o nabozensky akutni antisionismus. Nicmene to, ze vas svym zpusobem za antisemitu povazuji, nebudu zastirat. Nebylo by to ode me fer, at si vas vazim jakkoli chci. A rikam to prave proto, ze si vas vazim.
--- Citovat ---každý máme posunuté hranice chápaní demokracie nějak jinak. Co s tím?
Na tom by nebylo nic špatného. Ale můj dojem je - a mám pocit, že jsem ho opakovaně racionálně zdůvodnil - že u Vás jsou ty hranice posunuty tak, že se de facto o demokracii už nejedná. Naopak moje názory pro demokracii nepředstavují naprosto žádné nebezpečí.
--- Ukončit citaci ---
A verite, ze z meho pohledu jste nepritelem miru i demokracie ? A nemyslim ted parodii demokracie a la USA. Kdysi jste me nazval diktatorem. Budiz, neoponuji. Byt po mem, sleduji vas bezpecnostni slozky 24/7.
--- Citovat ---Vy ze mně antisionistu neuděláte, já z vás příznivce Izraele taky ne.
O to tu ovšem od samého začátku vůbec nešlo. Já tady o Israeli zásadně nediskutuji, protože tu nejsem proto, abych se hádal. V celé debatě jde pouze o dodržování zákonů a ohrožení demokracie v ČR.
--- Ukončit citaci ---
O cem to porad mluvite ? Urad rozhodnul, soud naznal, ze urad pochybil. Tecka. Neni co resit.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi