Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vader:
--- Citace: martindeporres kdy 9. Března 2009, 14:37:23 ---A klidně mi můžete zase napsat, že je to faul. Ale je to pravda. Snad mě nepošle Vader na 2 minuty na trestnou lavici za hákování . :D
--- Ukončit citaci ---
Neposlu, povazuji to za normalni argument.
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 9. Března 2009, 21:51:57 ---...pouze Vy se dopouštíte dalších faulů, jak jste to celkem správně nazval.
--- Ukončit citaci ---
Kde ty fauly vidite ? Poucite me ? Nema snad m.d.p. pravdu ? Choval byste se takhle krapet hypertrofovane, kdyby slo o demonstraci proti preletu racku chechtavych nad Prahou ?
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 9. Března 2009, 22:26:37 ---Okay, vy jste nacista, ja antidemokrat (vse vase vyroky).
--- Ukončit citaci ---
Nikoliv, kollego! Můj výrok byl: "Můžete mě tedy považovat za nacistu, jsemť rovněž antisionistou." Přeloženo: pokud kladete rovnítko mezi antisionismus a nacismus, není Vám pomoci a tož se topte v primitivně bludných černobílých představách (dodatek: až budete konfrontován s mým antinacismem, budete mít zjevně problém). A antidemokrat jsem já rovněž, nicméně jak jsem zde několikrát upozornil, demokracii se skřípajícími zuby podporuji jakožto nejmenší zlo, zatímco plzeňský magistrátní úředník ji aktivně demontuje - a Vy ho v tom podporujete! >:(
--- Citace: Vader kdy 9. Března 2009, 22:31:57 ---Kde ty fauly vidite ? Poucite me ? Nema snad m.d.p. pravdu ? Choval byste se takhle krapet hypertrofovane, kdyby slo o demonstraci proti preletu racku chechtavych nad Prahou ?
--- Ukončit citaci ---
Předně: myslím si, že svoje přesvědčení hájím klidně a slušně. Poněkud zvyšuji hlas, resp. rasanci úderu do klávesnice, pouze v momentě, kdy je mi vkládáno do úst něco, co jsem neřekl/nenapsal. Např. že bych klidně nechal nácky, ať se organisují a aktivisují. Nebo že bych šílel, kdyby... To jsou mdeporresovy výmysly = fauly.
Kde se chovám hypertrofovaně? Já zcela věcně a klidně (IMHO) trvám na tom, že byl ze strany magistrátu porušen zákon a že podpora takového jednání z Vaší nebo mdeporresovy strany je ohrožením demokracie. Píšu snad někde já, jak byste šílel Vy nebo m.d.p., kdyby magistrát zabránil demonstraci třeba na podporu israelského konání v Gaze? Nepíšu! Pokud Vás to zajímá - kdyby magistrát zakázal pochodovat komukoli proti přeletu racků nad Prahou na základě jeho kádrového profilu, protestoval bych (Vašimi slovy "hypertrofovaně" nebo porresovsky "šílel") stejně klidně, slušně, ale vehementně.
Vader:
Nu dobra, ted se s vami do pre poustet nebudu, neb slavim Purim, a jak jiste chapete, nejsem momentalne schopen reagovat tak, abych vas, a to ani nechtene, neurazil (to bych fakt moc nerad). Omlouvam se, ale hopsani a alkohol nejsou dobrymi radci v diskusi, snad to pochopite a omluvite mne, ze odpovim pozdeji :) Chag sameach i vam, muj mily odpurce ;D
P.S. vzdycky jsem rikal, ze jest mi milejsi cestny nepritel, nez pritel s dykou za zady ;)
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 10. Března 2009, 00:09:22 ---Nu dobra, ted se s vami do pre poustet nebudu, neb slavim Purim ;)
--- Ukončit citaci ---
Jasně. Užijte si to!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi