Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (6/76) > >>

Vodník:
A bezpráví v Plzni pokračuje... :(

Samuel:
Myslím, že jistá forma preventivních opatření k zajištění pořádku a bezpečnosti je na místě a stát by na ně měl mít právo. Když se například budu potloukat po ulicích s nožem v rukou, také asi neobstojí můj argument, že ho mám připravený, kdybych si náhodou chtěl ukrojit chleba a nejbližší policista by se o mně měl zajímat. A rovněž jen na základě předpokladu, že bych ten nůž mohl použít na něco jiného než na ten chléb.
Ale my si v Evropě prostě myslíme, že demokracie je založená na bezmezné ochraně práv včetně těch největších gaunerů a to nás jednou zničí.

Vodník:

--- Citace: Samuel kdy 18. Února 2009, 20:19:09 ---Ale my si v Evropě prostě myslíme, že demokracie je založená na bezmezné ochraně práv včetně těch největších gaunerů a to nás jednou zničí.
--- Ukončit citaci ---
Stane-li se počínání plzeňských úřadů vzorem, hrozí nám, že nás zničí něco jiného... :( Pokud gauneři, náckové a kommunisti dodržují platné zákony, nelze proti nim postupovat nezákonně jen proto, že to jsou gauneři, náckové a kommunisti. Pak je jen otázkou času, kdy půjdou nezákonně po Vás nebo po mně, protože jsme žid, pravoslavný křesťan nebo cojávím třeba altajský šamanista.

martindeporres:
Jestliže jako altajský šamanista budete propagovat  likvidaci určité skupiny lidí a založíte za tímto účelem nějakou organizaci, měli by po vás kompetentní úřady jít jak  hladová kočka po myši.

Vodník:

--- Citace: martindeporres kdy 18. Února 2009, 21:39:58 ---Jestliže jako altajský šamanista budete propagovat  likvidaci určité skupiny lidí a založíte za tímto účelem nějakou organizaci, měli by po vás kompetentní úřady jít jak  hladová kočka po myši.
--- Ukončit citaci ---
Pokud bude podstatou altajského šamanismu likvidace určité skupiny lidí, pak je nabíledni, že společnost veřejnou propagaci a provozování altajského šamanismu nedovolí. Ale může altajský šamanista protestovat proti potratům? Proti kommunismu? Proti sionismu? Nebo je altajskému šamanistovi právo demonstrovat upřeno právě proto, že je to altajský šamanista? O tohle tady jde, ne o zhoubnost altajského šamanismu nebo kterékoli jiné ideologie.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi