Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (50/76) > >>

Vodník:
Martindeporres: do financování fotbalového světa nevidím, to se zeptejte Ivana Horníka. Nedovedu si představit, že by tu policejní armádu, která je tu na nohou při "risikovém" utkání, platil klub, ale budiž. Jestli máte pocit, že jste tím debatu "vyhrál", užijte si to! ;) Mimochodem, zde se křičelo "Židi do plynu" právě na fotbalovém utkání, resp. před ním. Zápas se nekonal, byly nějaké postihy (nevím jaké, opakuji, svět fotbalu je úplně mimo mě a nezajímá mě). Nicméně fotbal obecně nezakázali...

Proti verbování (tuším) ŽLU k protiakci v souvislosti s Kristalnacht 2007 se tehdy ozvaly ostře protestní hlasy právě zde na Eretzu. Vyhledejte si to sám nebo poproste adminy.

--- Citace: martindeporres kdy  9. Března 2009, 13:11:55 ---Jde mi o to, že náckové pořádají pochod. V duchu nacistické ideologie a ne, že ne.  Když nácek jako člen chovatelů činčil svolá pochod proti výkupním cenám kůží, je mi to jedno.
--- Ukončit citaci ---
O.k. konečně je to venku: pochod proti sionismu je v duchu nacistické ideologie. Můžete mě tedy považovat za nacistu, jsemť rovněž antisionistou. Jak si poradíte s mým virulentním antinacismem (a antitotalitarismem obecně), to je Váš problém. Můžu Vás ubezpečit, že z nás dvou jste to Vy, kdo ohrožuje demokracii, nikoli já. A to v momentě, kdy svévolně spojujete oposiční politický názor (antisionism) s hnutím, které má na svědomí desítky ne-li stovky millionů mrtvol, zničená města, genocidu národů (včetně nepřímo vlastního) a z této posice byste tento názor chtěl persekuovat, nejlépe postavit mimo zákon. Typická totalitní manýra! >:(

martindeporres:
Je vidět, že opravdu o novém způsobu nasazování policie při fotbalových utkáních nevíte nic. Zákon, který toto upravuje nabyl platnosti od 1.1. t.r. A za hajlování či jiné naci projevy na fotbale padají tresty. A neznám stanovy ČMFS do puntíku, ale jsem si jistý, že nacistickou ideologii nepropaguje. To, že na fotbal chodí individua, kterým vlastně ani o fotbal nejde, je věc druhá.  A nic svévolně nespojuji. Ten pochod nesvolával chovatel činčil ale nacista, aktivista nějakého pochybného naci hnutí. A znovu opakuji. Kdyby se nejednalo o pochod proti sionismu ale o pochod třeba proti stěhování ptáků, tak byste tu takhle nešílel.  A klidně mi můžete zase napsat, že je to faul. Ale je to pravda.  Snad mě nepošle Vader na 2 minuty na trestnou lavici za hákování . :D

petahyah:

--- Citace: Vodník kdy  9. Března 2009, 12:56:42 ---
--- Citace: lechem kdy  9. Března 2009, 09:20:23 ---Že tito chlapci na svých demonstracích vyzývávají k likvidaci některých menšin také nelze polemizovat. Tu větu "ž... do plynu" jsem vloni slyšel také.
--- Ukončit citaci ---
Pokud k tomu dojde, musí být taková demonstrace okamžitě rozehnána. Klíčová slova jsou "POKUD K TOMU DOJDE". Nemáte právo nějakou demonstraci apriori zakázat, protože se domníváte, že by k něčemu takovému mohlo dojít.

--- Ukončit citaci ---
ABSOLUTNÍ SOUHLAS!

Vodník:

--- Citace: martindeporres kdy  9. Března 2009, 14:37:23 ---Ten pochod nesvolával chovatel činčil ale nacista, aktivista nějakého pochybného naci hnutí. A znovu opakuji. Kdyby se nejednalo o pochod proti sionismu ale o pochod třeba proti stěhování ptáků, tak byste tu takhle nešílel.
--- Ukončit citaci ---
Já si myslím, že jste se vyjádřil dost jasně: pochod proti sionismu je v duchu nacistické ideologie. Co chcete ještě dodávat? Své doměnky o tom, kdo tady šílí? Já to tedy rozhodně nejsem, pouze Vy se dopouštíte dalších faulů, jak jste to celkem správně nazval.

Vader:

--- Citace: Vodník kdy  9. Března 2009, 13:52:11 ---Můžete mě tedy považovat za nacistu, jsemť rovněž antisionistou.

--- Ukončit citaci ---

Okay, vy jste nacista, ja antidemokrat (vse vase vyroky). Volte zbrane a reknete, kde se vam hodi souboj.

--- Citovat ---A to v momentě, kdy svévolně spojujete oposiční politický názor (antisionism) s hnutím, které má na svědomí desítky ne-li stovky millionů mrtvol, zničená města, genocidu národů (včetně nepřímo vlastního) a z této posice byste tento názor chtěl persekuovat, nejlépe postavit mimo zákon. Typická totalitní manýra! >:(

--- Ukončit citaci ---

Smarja, kdy tohle chovatele cincil stihli ? To mi nejak uniklo...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi