Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
martindeporres:
--- Citace: Vodník kdy 8. Března 2009, 23:33:02 ---
--- Citace: martindeporres kdy 8. Března 2009, 23:27:11 ---A ten pochod proti sionismu je akcí pořádanou nacisty (jakkoliv se tváří jako soukromá osoba) a v duchu nacistické idelogie.
--- Ukončit citaci ---
To je nesmysl, jak uznal i Krajský soud. Soukromé osoby (bez ohledu na své politické přesvědčení) mohou pořádat akce, které neohrožují pořádek a demokracii. Pochod proti sionismu pak není ničím takovým, ničím "v duchu nacistické ideologie". Měl byste pravdu pouze v situaci, kdyby chtěla soukromá osoba (bez ohledu na své politické přesvědčení) demonstrovat za nějakou nepřípustnou ideologii.
--- Ukončit citaci ---
Oh, promiňte. Já zapoměl, že pan Babka je předsedou plzeňských kůrových zpěváčků a ta akce vlastně měla být oslava příletu špačků, spojená s otloukáním píšťaliček a krmením zatoulaných koček. A tu citronovou zmrzlinu jim k tomu přeju! Klidně ať si dají dvojitou porci a šlehačku navrch. Jinak, pokud je to akce, která podle vás neohrožuje pořádek a bezpečnost, vysvětlete mi, proč jsou akce podobného typu provázeny policejními manévry se zakuklenými těžkooděnci? Když jdu třeba do divadla nebo na rockový festival, sejde se tam i mnohem víc lidí, ale policajta tam nepotkám. Maximálně nějakýho dopraváka, kterej usměrňuje dopravu. Ono by tyhle individua přešla chuť pořádat pochody, kdyby tohle policejní nasazení měla platit ze svého.
lechem:
Zdravím,
O kvalitě zákonů v demokratické společnosti už jsme tu debatovali.
O nutnosti dodržování stanovených norem také.
Že tito chlapci na svých demonstracích vyzývávají k likvidaci některých menšin také nelze polemizovat. Tu větu "ž... do plynu" jsem vloni slyšel také.
Lechem
Vodník:
--- Citace: martindeporres kdy 9. Března 2009, 08:17:44 ---Oh, promiňte. Já zapoměl, že pan Babka je předsedou plzeňských kůrových zpěváčků a ta akce vlastně měla být oslava příletu špačků, spojená s otloukáním píšťaliček a krmením zatoulaných koček.
--- Ukončit citaci ---
Opět hloupý vtip. Víte dobře, o čem ten pochod měl být. Jestli si myslíte, že by měly být zakázány pochody proti sionismu, ať je organisuje kdokoli, tak to napište rovnou! A pan Babka? Po něm magistrátnímu úředníkovi není vůbec nic! Vy chcete organisovat společnost na základě kádrových profilů? Vrátit moc nad osudy lidí do rukou domovních důvěrnic? Pak, opakuji, jste v listopadu 1989 něco elementárního zmeškal...
--- Citovat ---Jinak, pokud je to akce, která podle vás neohrožuje pořádek a bezpečnost, vysvětlete mi, proč jsou akce podobného typu provázeny policejními manévry se zakuklenými těžkooděnci? Když jdu třeba do divadla nebo na rockový festival, sejde se tam i mnohem víc lidí, ale policajta tam nepotkám. Maximálně nějakýho dopraváka, kterej usměrňuje dopravu. Ono by tyhle individua přešla chuť pořádat pochody, kdyby tohle policejní nasazení měla platit ze svého.
--- Ukončit citaci ---
Mám pocit, že výtržnosti byly kolem demonstrací, pořádaných nějakou radikální organisací nebo jejím členem, protože zároveň demonstrovali nějací antifašisté (tak je tomu i zde na Západě); před rokem a půl se dokonce svolávali k takové protidemonstraci židé - s tím, že bude boj! Úkolem policie je držet ty rozvášněné party od sebe. Od toho tu policie je. Vy byste chtěl tyto demonstrace zakázat, abyste ušetřil na policii? ;D To byste musel nejdřív zakázat fotbal!! ;D
Vodník:
--- Citace: lechem kdy 9. Března 2009, 09:20:23 ---Že tito chlapci na svých demonstracích vyzývávají k likvidaci některých menšin také nelze polemizovat. Tu větu "ž... do plynu" jsem vloni slyšel také.
--- Ukončit citaci ---
Pokud k tomu dojde, musí být taková demonstrace okamžitě rozehnána. Klíčová slova jsou "POKUD K TOMU DOJDE". Nemáte právo nějakou demonstraci apriori zakázat, protože se domníváte, že by k něčemu takovému mohlo dojít.
martindeporres:
Vodník: A nemáme tu zákon, že na fotbale si bezpečnost zajišťuje pořadatel a teprve když není v jeho silách ji zajistit, zavolá policii a klub tento zásah policii platí? - Viz první jarní ligové kolo a události v Brně. Zase je vaše srovnání totálně mimo. Jinak tedy nemám povědomí, že by se židé chtěli někde na ulici prát s nácky, pokud ano, rád si to přečtu z důvěryhodných pramenů. Můžete dát trochu přesnější odkaz, nebo je zdroj agentura JPP (jedna paní povídala)? A zase překrucujete co říkám. Jde mi o to, že náckové pořádají pochod. V duchu nacistické ideologie a ne, že ne. Když nácek jako člen chovatelů činčil svolá pochod proti výkupním cenám kůží, je mi to jedno.
P.S.Co se týče toho, že se židi chtěli prát s nácky, neříkám ani že vám věřím, ani že vám nevěřím, ale spíš ne. Člověk, který neustále překrucuje moje tvrzení a podsouvá mi věci, které jsem nikdy nenapsal, ve mně důveru opravdu nevzbuzuje.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi