Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 8. Března 2009, 15:41:13 ---...najdôležitějšie je zakázať ho. A to preto, že jestvuje domienka...
--- Ukončit citaci ---
Skocte si do archivu nejakeho ceskeho soudu, a budete trestit oci, jak casto se v rozsudcich (civilnich i trestnich) objevuje veta "soud nabyl dojmu ze..., soud se domniva ze...
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 8. Března 2009, 15:41:13 ---Týmto postupom sa nevedomky stáva mdeporres sám (a tí, ktorí ho v tomto prístupe podporujú) nebezpečenstvom pre demokraciu! ;D
--- Ukončit citaci ---
Nuz, zastrelte me pred hajlujici jednotkou, jsem dle vasi definice nebezpecim pro demokracii.
--- Citovat ---Ak by tieto svoje názory - o apriornom druhoradom občanstve za názor - chcel hlásať verejne...
--- Ukončit citaci ---
Nemuzu se porad zbavit dojmu, ze ten, kdo tu presumuje az sugeruje jakysi postoj ohledne "obcanu druheho radu" neni m.d.p, ale vy,mily pane kolego.
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 8. Března 2009, 21:26:43 ---Skocte si do archivu nejakeho ceskeho soudu, a budete trestit oci, jak casto se v rozsudcich (civilnich i trestnich) objevuje veta "soud nabyl dojmu ze..., soud se domniva ze...
--- Ukončit citaci ---
Nevím, zda rozhodnutí soudu - po vyslyšení svědků, obžalovaného, advokáta, obhájce atd. atd. - je srovnatelné s rozhodnutím úředníčka na magistrátě. Na základě čeho on "nabyl dojmu"? Holé lebky žadatelovy? Nebo jeho kádrového posudku? Fuj!
--- Citace: Vader kdy 8. Března 2009, 21:30:50 ---Nuz, zastrelte me pred hajlujici jednotkou, jsem dle vasi definice nebezpecim pro demokracii.
--- Ukončit citaci ---
Nezastřelím. Ale připomenu Vám to, až budete nadávat někdy nějakým extremistům...
--- Citovat ---Nemuzu se porad zbavit dojmu, ze ten, kdo tu presumuje az sugeruje jakysi postoj ohledne "obcanu druheho radu" neni m.d.p, ale vy,mily pane kolego.
--- Ukončit citaci ---
Opravdu?? :o Já tu chci někoho persekuovat pro jeho názory? Chci někomu upřít občanská práva, protože myslí a vidí jinak než já?? :o Na to už, kollego, žiji příliš dlouho v pluralitním světě. Manýry bolševiků, kteří si nabarvili ptáka na modro, ale mentálně zůstali totalitními fašisty, ve mně vzbuzují pouze odpor...
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 8. Března 2009, 21:51:35 ---Nezastřelím. Ale připomenu Vám to, až budete nadávat někdy nějakým extremistům...
--- Ukončit citaci ---
Jasna paka, pocitam s tim ;) Ale nechapu, proc mi to chcete omlatit o hlavu prave pri prskani nad extremisty... Ze by me vase pojeti radilo mezi ne ? Nu jen to reknete nahlas, ja hlavy trham malokdy :)
--- Citovat ---Nemuzu se porad zbavit dojmu, ze ten, kdo tu presumuje az sugeruje jakysi postoj ohledne "obcanu druheho radu" neni m.d.p, ale vy,mily pane kolego.
--- Ukončit citaci ---
--- Citovat ---Opravdu?? :o Já tu chci někoho persekuovat pro jeho názory? Chci někomu upřít občanská práva, protože myslí a vidí jinak než já?? :o Na to už, kollego, žiji příliš dlouho v pluralitním světě. Manýry bolševiků, kteří si nabarvili ptáka na modro, ale mentálně zůstali totalitními fašisty, ve mně vzbuzují pouze odpor...
--- Ukončit citaci ---
Ale ne, ja jsem se asi spatne vyjadril. Jde mi o to, ze m.d.p podsouvate zkratka neco, co nerekl. A to vy prece nemate rad, ze ? Tak to taky nedelejte.
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 8. Března 2009, 21:57:24 ---Jasna paka, pocitam s tim ;) Ale nechapu, proc mi to chcete omlatit o hlavu prave pri prskani nad extremisty... Ze by me vase pojeti radilo mezi ne ? Nu jen to reknete nahlas, ja hlavy trham malokdy :)
--- Ukončit citaci ---
Inu, jestliže jste pro strukturální nedodržování zákonů vůči konkrétní skupině, tak se skutečně mezi extremisty řadíte, je mi líto. Podstatou mého sdělení je, že i s neřády musí právní stát jednat podle zákonů. Nemůžete říct, že pro někoho (nacisty, kommunisty, černochy, Židy, homosexuály) neplatí ta práva tak, jako pro ty ostatní.
--- Citovat ---Ale ne, ja jsem se asi spatne vyjadril. Jde mi o to, ze m.d.p podsouvate zkratka neco, co nerekl. A to vy prece nemate rad, ze ? Tak to taky nedelejte.
--- Ukončit citaci ---
M.d.p. se jasně vyjádřil na podporu nezákonného rozhodnutí plzeňskéhoi magistrátu, platí tedy pro něj to, co pro Vás (viz předchozí odstavec). Co jiného mu "podsouvám"? Naopak mně mdeporres podsouvá, že bych nezasahoval proti extremistům, nebezpečným pro společnost. To je z jeho strany buď (opakovaná) lež nebo (opakovaná) neschopnost číst moje kommentáře. Vyjádřil jsem se totiž opakovaně, že zasahovat je nutné, ale PODLE PLATNÝCH ZÁKONŮ!!!, nikoli nezákonně podle doměnky nějakého snaživého byrokrata na úřadě.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi