Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
daniel lehotsky:
Sorry,samozrejme,ze to bol Chamberlain.Opat k vzajomnemu nepochopeniu.To Vodnik)zoberte vyznam slova demagog pred nastupcom Perikla,Kleonom a boli by ste na to pysny. ;).
Vodník:
--- Citace: daniel lehotsky kdy 8. Března 2009, 16:06:07 ---zoberte vyznam slova demagog pred nastupcom Perikla,Kleonom a boli by ste na to pysny. ;).
--- Ukončit citaci ---
Samozrejme! :) O tom už som raz písal.
martindeporres:
Vodník: Vy říkáte: Já můžu smrtelně nenávidět všechny Židy. Nebo Maďary. Dokud ale nějakému Židovi (nebo Maďarovi) nic neudělám, nesmíte mě - Vy ani demokratický stát - "preventivně" trestat, protože bych možná někdy někde mohl, kdybych měl k tomu příležitost. Já říkám hlásání, šíření a podněcování nenávisti je trestné, i když nikomu přitom nezkřivíte ani vlas. Mohou vás za to zavřít, aniž budou čekat na to, jestli někomu něco uděláte. Prostě píšete nepravdu. Jestli úmyslně nebo neúmyslně je to vlastně jedno, je to váš problém.
martindeporres:
--- Citace: Vodník kdy 8. Března 2009, 15:54:10 ---
--- Citace: martindeporres kdy 8. Března 2009, 00:39:44 ---A onanovat taky můžete nad čím chcete. Ještě abychom tu probírali současně s pochodem proti sionismu i váš sexuální život. ale protože tu zmiňujete pořád tu pedofilii.... :D
--- Ukončit citaci ---
...tak co? Co z toho plyne? Co nám tu naznačujete? Nestyďte se a dokončete to!
--- Ukončit citaci ---
Ale já jsem to přece dokončil! NEZAJÍMÁ MĚ TO!
Vodník:
Ad martindeporres: ale samozřejmě, že hlásáním nenávisti nebo vybízením k vraždění už dotyčným něco dělám! Proto to je právem trestné. Prostě píšu pravdu. Jestli Vy tomu stále nerozumíte úmyslně nebo neúmyslně, je to vlastně jedno, je to váš problém.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi