Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (45/76) > >>

daniel lehotsky:
keby ste si na pociatku ujasnili kauzalne a symptomaticke ,,liecenie"spolocnosti tak by sa nedostavili taketo vysledky. ;).Take male vytrhavanie a presadzanie korienkov tam kde nam(vam)to vyhovovalo.M.ress ma pravdu v tom ked sa zlu ustupuje,zle to dopadne,vid Daladiera ako vystupuje z lietadla s mnichovskou zmluvou a riekankou ako zachranil Europu.Vysledok sme pocitili velmi vehementne.Z druhej strany(Vodnikovej)ak sme demoracia,tak sa musime vediet vysporiadat so spolunazivanim inakosti,aj ked nam to nevonia.Lebo ked ako masiar sa zucastnim demonstracie za globalne vegetarianstvo (proti jej usporiadaniu som nenamietal,koli dcere vegetarianke),ale pocas pochodu i dojde ,ze v pripade ich vitazstva pridem o pracu a vytiahnem masiarsky noz a zacnem bojovat za prava bitunkov,tak jasne ze je to vec usporiadatelov aby mi to vysvetlili.Inak je jasne,ze nacizmus a komunizmus patria na smetiste dejin,ale co s pohrobkami?Ale treba ist ku korenu.Pekny den.

martindeporres:

--- Citace: Vader kdy  8. Března 2009, 01:49:48 ---Pokud by jeste nebyli odsouzeni, tak by se jim demonstrovalo hodne spatne, vazebni "trojuhelniky" mivaji cca 10x11x13 kroku (mam par fotek od znameho - bachare). Jiste uznate ze to je hodne malo na demonstraci pochodem  ;D

--- Ukončit citaci ---
No, tak v nejhorším budou pochodovat na místě. Hezky ruce na prsa a můžou dupat až do bezvědomí ;).

Vodník:

--- Citace: martindeporres kdy  8. Března 2009, 00:39:44 ---Nenáviďte si koho chcete, ale nesmíte tuto nenávist veřejně šířit a k ní podněcovat - to trestné je, přesně jak se děje na těch stránkách. Takže ne pokud autoři přestupují, ale oni ho  přestupují naprosto jasně. I kdybyste nikomu ani nezkřivil vlásek na hlavě, můžete být za tohle trestán.  Zase tak trochu vaše demagogie, že?
--- Ukončit citaci ---
Jaká moje demagogie??? >:( >:(  Vyzývám Vás, abyste okamžitě poukázal na nějakou moji demagogii!! Netvrdím nic jiného než Vy: veřejné šíření a podněcování nenávisti by mělo být trestné. Ty stránky jsem četl jen zběžně, pokud tam podněcují k nenávisti nebo vyzývají k násilí, měli by být potrestáni. Nevím, proč to musím opakovat po x-té. Ale vím, že trvám na tom, abyste poukázal na mou demagogii! Jinak Vás nazvu lhářem - a nebude to urážka, nýbrž oprávněný titul! >:(

--- Citovat ---Autory  tech nazi stránek  bych nechal klidně pochod proti sionismu uspořádat. Ale na vězeňském dvoře a klidně bych jim dal svobodu ve volbě trasy, jestli to vezmou kolem dokola, nebo  gerade přes dvůr ke zdi a zpátky do cely.
--- Ukončit citaci ---
Hloupý vtip. Jednak protože ten pochod v Plzni nepořádali autoři těchto stránek, druhak proto, že pokud se organisátoři pochodu dopustili nějakých trestných činů, mají být trestáni za tyto trestné činy, ale k zákazu pochodu došlo ze strany magistrátu na základě doměnek. To si mohl dovolit četnický strážmistr Flanderka nebo nějaký normalisační tajemník. V demokracii bych ale za toto rozhodnutí zodpovědné úředníky z Plzně poslal pást husy! >:(

Vodník:
Ad Daniel Lehotský: s tým papierkom mával Chamberlain, nie Daladier. Ináč v tom nemá pravdu iba mdeporres - ani ja nikde netvrdím, že máme ustupovať zlu. Ale na potierania zla máme zákony a nie je možné tolerovať nezákonný postup magistrátnemu úradníkovi iba preto, že sa mu organizátori nepáčia. Mdeporres tvrdí (resp. sugeruje), že v prípade organizátorov tohto pochodu je zákonný postup druhotný, najdôležitějšie je zakázať ho. A to preto, že jestvuje domienka...(atď) Inými slovy on z nich robí občanov druhého radu na základe ich názoru, ktorý navyše on sám iba predpokladá. Týmto postupom sa nevedomky stáva mdeporres sám (a tí, ktorí ho v tomto prístupe podporujú) nebezpečenstvom pre demokraciu! ;D Ak by tieto svoje názory - o apriornom druhoradom občanstve za názor - chcel hlásať verejne, dopustil by sa trestného činu a naozaj svedomitý magistrátny úradník by mdeporresovi "pochod za druhoradé občanstvo niektorých názorových skupín" musel zakázať!! :D :D

Vodník:

--- Citace: martindeporres kdy  8. Března 2009, 00:39:44 ---A onanovat taky můžete nad čím chcete. Ještě abychom tu probírali současně s pochodem  proti sionismu i váš sexuální život. ale protože tu zmiňujete pořád tu pedofilii.... :D
--- Ukončit citaci ---
...tak co? Co z toho plyne? Co nám tu naznačujete? Nestyďte se a dokončete to!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi