Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (42/76) > >>

gvodrazka:
 ;D
To Scooolie: Jasně. To jsem zase jednou vynalezl trakař.  ;D

Vader:

--- Citace: martindeporres kdy  4. Března 2009, 02:50:47 ---Pokud přijmeme to, že bejt opálenější znamená možnost beztrestně dělat brajgl, hrát si na parazita, jenom brát a nic nedávat a zavedeme rasismus naruby, tomu se přidají nějací přistěhovalci- kriminálníci, no tak holt musíme počítat s tím,že tu za pár let rasismus jen pokvete. 

--- Ukončit citaci ---

Tohle je zu moc. To jste prehnal. Udeluji vam prvni a posledni vystrahu. Budou-li se tyto vyroky opakovat, padne ban. A nehodlam o tom diskutovat ani se hadat o kosekvencich ci rozvoji myslenky v rad. Za hadani se je ban. Tecka.

achab:
BE*H
https://aussiger.wordpress.com/

martindeporres:

--- Citace: Vader kdy  4. Března 2009, 11:37:05 ---
--- Citace: martindeporres kdy  4. Března 2009, 02:50:47 ---Pokud přijmeme to, že bejt opálenější znamená možnost beztrestně dělat brajgl, hrát si na parazita, jenom brát a nic nedávat a zavedeme rasismus naruby, tomu se přidají nějací přistěhovalci- kriminálníci, no tak holt musíme počítat s tím,že tu za pár let rasismus jen pokvete. 

--- Ukončit citaci ---

Tohle je zu moc. To jste prehnal. Udeluji vam prvni a posledni vystrahu. Budou-li se tyto vyroky opakovat, padne ban. A nehodlam o tom diskutovat ani se hadat o kosekvencich ci rozvoji myslenky v rad. Za hadani se je ban. Tecka.

--- Ukončit citaci ---
Ale já s petayahem se nehádal a rozhodně to tak míněno nebylo. Jen jsem poukázal na jevy, ze kterých může vznikat rasismus. Normální člověk si myslím pochopí, že nelze škatulkovat a klást rovnítko mezi slovo cikán - zloděj, flákač, Rus - mafián, Albánec- drogový překupník atd. atd.   Jenže v případě nazi nestojíme před normálními lidmi. Jenže když začnou poukazovat na jevy, které se opravdu ve zvýšené míře vyskytují u určité  skupiny lidí, tak si plno i těch normálních lidí řekne: " Vždyť oni mají vlastně pravdu." A problém je na světě. A velký. Áda taky začínal  po hospodách a měli ho nejdřív za cvoka . Víte, tak nějak se mi nelíbí možnost aby Čechy byly jednou zamořeny  nácky.  A za tón předchozího příspěvku se omlouvám.  Chtěl jsem to říct hodně ve zkratce a asi to vyznělo jinak, než jsem původně myslel.

martindeporres:

--- Citace: achab kdy  4. Března 2009, 12:32:20 ---BE*H
https://aussiger.wordpress.com/

--- Ukončit citaci ---
dík za odkaz. To je zrovna to, co by  mělo být tvrdě postihováno

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi