Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
martindeporres:
Měl jsem větší vytrvalost přečetl jsem ho skoro celý. Teď plní podobnou funkci jako u vás. Respektive spíš už ani nevím, kam jsem ho založil.
Elazar:
--- Citace: Vader kdy 25. Února 2009, 10:43:12 ---Z Mein Kampfu jsem precetl asi 6 stran. Slatanina bez jednotne myslenky a slohu. Ted mi dela cernou podlozku pod skrini a prasi se na nej. To uz i clanky NO maji vybranejsi sloh a nosnou myslenku.
--- Ukončit citaci ---
Souhlas, i psavci z NO mají lepší sloh, než jejich milovaný fýrer.
U mě je společně s dalšími libri prohibiti ve speciální sekci.
Elazar:
--- Citace: Scooolie kdy 25. Února 2009, 02:08:04 ---Přesně tak. Je to hrubý nepoměr. Zatímco za větu popírající holokaust můžete jít do vězení, za vydávání návodů na třídní boj a vraždění nepřátelských tříd se vám nestane nic. Čímž se já nezastávám legalizace prvého, ale tvrdého postihu druhého.
--- Ukončit citaci ---
V principu souhlas, i když já se po "ideovém tápání" a zkoumání účinnosti kriminalizace popírání v současnosti spíš přikláním k D. Lipstadt, která nesouhasí s kriminalizací popíračů.
Mám-li její názor shrnout po Elazarovsku, dělejme z nich (rozuměj z popíračů pod ochrannou kamufláží "historických revizionistů") pitomce a tlučhuby kterými opravdu jsou, ne mučedníky.
Scooolie:
Deboře také v USA nic jiného ani nezbývá. Její názor je spíše z nouze ctnost..
martindeporres:
--- Citace: Elazar kdy 25. Února 2009, 13:05:05 ---
--- Citace: Scooolie kdy 25. Února 2009, 02:08:04 ---Přesně tak. Je to hrubý nepoměr. Zatímco za větu popírající holokaust můžete jít do vězení, za vydávání návodů na třídní boj a vraždění nepřátelských tříd se vám nestane nic. Čímž se já nezastávám legalizace prvého, ale tvrdého postihu druhého.
--- Ukončit citaci ---
V principu souhlas, i když já se po "ideovém tápání" a zkoumání účinnosti kriminalizace popírání v současnosti spíš přikláním k D. Lipstadt, která nesouhasí s kriminalizací popíračů.
Mám-li její názor shrnout po Elazarovsku, dělejme z nich (rozuměj z popíračů pod ochrannou kamufláží "historických revizionistů") pitomce a tlučhuby kterými opravdu jsou, ne mučedníky.
--- Ukončit citaci ---
Oni to jsou spíš úchyláci. Rád bych viděl, kdyby je podrobně rozebral nějaký slušný psychoanalytik. Skrytá fascinace zlem, sadismus resp. sadomasochismus, tuším, že něco takového by se tam našlo. Ono je zajímavá jedna věc, že tihle filosofové zla často nedopadají dobře. Markýz de Sade skončil ve cvokhausu, Nietsche tam taky umřel, Lenin ve cvokhausu neumřel jen proto, že se prostě neslušelo, aby velký vůdce revoluce byl prohlášen za cvoka.
Prostě dojeli na svoji zlobu. A jelikož psychické poruchy se většinou rozvíjejí už dlouho od dětství dá se celkem s dost velkou pravděpodobností říct, že celý systém Nietscheho filosofie je prostě výplod chorého mozku.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi