Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (38/76) > >>

Vader:

--- Citace: zoom kdy 25. Února 2009, 06:26:10 ---V zápalu boje jste zapomněli Achabovi poděkovat za vzdělávací pořad. Děkuji mu tímto za Vás.

--- Ukončit citaci ---

Zatim co jste psala, jsem psal  :)

Ale mate pravdu, dekuji Achabe, ted se jdu kouknout na dalsi veci tehoz autora na YouTube.

martindeporres:

--- Citace: Scooolie kdy 25. Února 2009, 02:08:04 ---Přesně tak. Je to hrubý nepoměr. Zatímco za větu popírající holokaust můžete jít do vězení, za vydávání návodů na třídní boj a vraždění nepřátelských tříd se vám nestane nic. Čímž se já nezastávám legalizace prvého, ale tvrdého postihu druhého.

--- Ukončit citaci ---
Máte naprostou pravdu, ale co chcete scoolie v "demokracii" kterou si nainstalovali komunisti jako výměnu za svoji beztrestnost? Za studií jsme museli studovat marxismus-leninismus. Když vyšel Mein Kampf, tak jsem nelenil  a přečetl jsem si ho taky. A můj osobní názor je ten, že na to, na co 3 grafomani potřebovali sepsat celou knihovnu, Hitler shrnul do jedné knihy. Kdybyste v Mein Kampfu nahradil termín nadvláda rasy termínem diktatura dělnické třídy, místo Židů dosadil buržoazii  měl byste dojem, že  čtete zase nějaký komunistický spis.  Jo jsou tam pasáže o tom, jak mlátili svoje odpůrce (nedělali to komunisti taky?), pasáže o zachování čistoty rasy (vhodné tak jako rady na plemenitbu dobytka) ale myšlenkové pochody Marxe, Engelse, Lenina i Hitlera jsou totožné. Podříznout někomu krk, aby se žilo radostněji a veseleji. A čím víc podříznutých krků, tím větší štěstí a radost.

Vader:

--- Citace: martindeporres kdy 25. Února 2009, 09:15:44 ---ale myšlenkové pochody Marxe, Engelse, Lenina i Hitlera jsou totožné.

--- Ukončit citaci ---

Nesmysl. Uz treba jen proto, ze Marx (ne o Marxovi) se dodnes uci na ekonomkach. O Hitlerovi se doctete v ucebnicich historie.

martindeporres:

--- Citace: Vader kdy 25. Února 2009, 09:29:44 ---
--- Citace: martindeporres kdy 25. Února 2009, 09:15:44 ---ale myšlenkové pochody Marxe, Engelse, Lenina i Hitlera jsou totožné.

--- Ukončit citaci ---

Nesmysl. Uz treba jen proto, ze Marx (ne o Marxovi) se dodnes uci na ekonomkach. O Hitlerovi se doctete v ucebnicich historie.

--- Ukončit citaci ---
Co se týče politiky, vlády a jejího uplatňování, jejich myšlenkové pochody totožné jsou, rozhodně ano.  Aby Áda psal ještě ekonomické spisy. Nechtěl už byste toho po malíři pokojů trochu moc? Jestli jste si přečetl i jen Komunistický manifest (ale tuším, že jste toho určitě přelouskal víc) zkuste nahlédnout i do Mein Kampfu. Tak nějak objektivně.  Tím nechci tohle dílo nijak propagovat.  Sám ho beru jako čistě studijní materiál, kam až může dojít zvrhlé lidské myšlení. Praktické výsledky obou ideologií si už lidstvo zažilo na vlastní kůži.

Vader:
Z Mein Kampfu jsem precetl asi 6 stran. Slatanina bez jednotne myslenky a slohu. Ted mi dela cernou podlozku pod skrini a prasi se na nej.  To uz i clanky NO maji vybranejsi sloh a nosnou myslenku.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi