Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 24. Února 2009, 22:42:10 ---Nic takového nedeklaruji! >:( To "kdoví" znamená, že nevylučuji, že by takovou akci mohli provést nějací levicoví extremisté, přičemž pro mě obě situace zůstávají nepřijatelné bez ohledu na barvu.
--- Ukončit citaci ---
Mluvil jste o "rudem teroru". Jeste mi tu zkuste namluvit, ze jste mluvil o Strane Zelenych >:(
Scooolie:
--- Citace: Vader kdy 24. Února 2009, 22:38:14 ---Nema cenu se o tom s tebou bavit. S zadnym fanatikem nema jakakoliv diskuse smysl.
--- Ukončit citaci ---
Laciný útěk od tématu. Nejprve nařčení protivníka v diskusi, že nenávidí nějaké lidi pro jejich přesvědčení. Poté, kdy se ohradí, útěk.
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 24. Února 2009, 23:21:01 ---Mluvil jste o "rudem teroru". Jeste mi tu zkuste namluvit, ze jste mluvil o Strane Zelenych >:(
--- Ukončit citaci ---
Ne. Mluvil jsem o situaci, kdy dostal do držky Nečas a policejní vyšetřování ukázalo, že pachatelé byli Mladí kommunisté. Pak by mé "kdoví" došlo naplnění.
A nedělejte si ze mě srandu výkřiky "To není možné! To by Mladí kommunisté nikdy neudělali!"
Vader:
--- Citace: Scooolie kdy 24. Února 2009, 23:24:52 ---
--- Citace: Vader kdy 24. Února 2009, 22:38:14 ---Nema cenu se o tom s tebou bavit. S zadnym fanatikem nema jakakoliv diskuse smysl.
--- Ukončit citaci ---
Laciný útěk od tématu. Nejprve nařčení protivníka v diskusi, že nenávidí nějaké lidi pro jejich přesvědčení. Poté, kdy se ohradí, útěk.
--- Ukončit citaci ---
Precti si svoje prispevky. To ty utikas. Meles si svou nenavistnou hnedokosilacskou mantru a tim je to pro tebe vyrizene. Jsi fanatik.
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 24. Února 2009, 23:33:08 ---A nedělejte si ze mě srandu výkřiky "To není možné! To by Mladí kommunisté nikdy neudělali!"
--- Ukončit citaci ---
Nikoliv, pouze nemam povedomi o tom, ze by takova organizace existovala. A s PCR, hanba mluvit. Kdyz bude potreba, hodi to "prokazatelne" na myslivce.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi