Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (33/76) > >>

martindeporres:
Vader: bylo to na diskusi  hned poté, co ho zmydlili, údajně to byl někdo, kdo to viděl, ale videodokumentaci vám k tomu nedodám a klidně to smáznu, jestli z toho nemáte dobrý pocit. Jinak  co se týče politiky nejsem fanda žádné strany. Takže nebudu bránit ani Julínka ani Paroubka ani kohokoliv jiného. A i rozumnej chlap se může zlejt jak zvíře. Někdy to prostě sedne. A kamenovat vás nebudu. Ve Starém Zákoně  kamenování  je přikázáno za rouhání, cizoložství ale ne za názor na Dolejše. :D

Vader:

--- Citace: martindeporres kdy 24. Února 2009, 10:43:09 ---... a klidně to smáznu, jestli z toho nemáte dobrý pocit.

--- Ukončit citaci ---

Sice z toho nejecim blahem, ale nic nemazte. Kdyz tak si to "Vocko" vyridi se mnou  ;)

--- Citovat ---A kamenovat vás nebudu. Ve Starém Zákoně  kamenování  je přikázáno za rouhání, cizoložství ale ne za názor na Dolejše. :D

--- Ukončit citaci ---

Diky, jsem uz totiz zvykly na kamenovani za to, ze se pozitivne vyjadrim napr. o Dr. Ransdorfovi  :)

martindeporres:

--- Citace: Vader kdy 24. Února 2009, 12:15:19 ---
--- Citace: martindeporres kdy 24. Února 2009, 10:43:09 ---... a klidně to smáznu, jestli z toho nemáte dobrý pocit.

--- Ukončit citaci ---

Sice z toho nejecim blahem, ale nic nemazte. Kdyz tak si to "Vocko" vyridi se mnou  ;)

--- Citovat ---A kamenovat vás nebudu. Ve Starém Zákoně  kamenování  je přikázáno za rouhání, cizoložství ale ne za názor na Dolejše. :D

--- Ukončit citaci ---

Diky, jsem uz totiz zvykly na kamenovani za to, ze se pozitivne vyjadrim napr. o Dr. Ransdorfovi  :)

--- Ukončit citaci ---
Když je to vyjádření podloženo, chvalte koho chcete. Sám nevím o politikovi, o kterém bych se mohl vyjádřit pozitivně. Ale třeba je to o tom, že každý soud by měl být podložen nějakými informacemi. A média jsou schopna udělat z vraha svatého a ze svatého udělat vraha.

Vodník:
Ad Dolejš: máte pravdu - kdyby dostal do držky Nečas, modří ptáci by zas štěbatali o rudém terroru (a kdoví, ne-li právem). Proto si myslím, že ta lidová facka (sólová nebo opakovaná) je sice běžné, ale nikoli normální řešení problémů. Já osobně, jak jsem řekl, soukromé násilí chápu, ale neospravedlňuju. Násilí státní je normální součástí fungování státu. V rámci toho nejsem - v demokratickém právním státě - ani proti trestu smrti a jsem pro tělesné tresty (tj. důkladně pendrekem přes p*del) v situacích, kdy jiná kommunikace není proveditelná/srozumitelná - konkrétně mám teď na mysli fotbalové hooligans.

Ad Vader: já tu diskussi ukončil na přání martinadeporrese. Klidně v ní budu pokračovat, ale myslím, že jsme se zakopali ve svých posicích a dál se asi nedostaneme. Vy se mnou nesouhlasíte (což je Vaším dobrým právem), já zas nechápu, jak si dáte v hlavě dohromady podporu demokracie s podporou nezákonných rozhodnutí výkonné moci. Víte, já bych pochopil a dočasně akceptoval, že ten nebo onen demokratický stát má nějaké ty kosmetické vady. Ale že bych to podporoval?...

Scooolie:

--- Citace: Vader kdy 24. Února 2009, 07:13:50 ---
--- Citace: Scooolie kdy 24. Února 2009, 00:50:59 ---Já být komunista a dostat přes tlamu, tak z toho taky koukám vytřískat politický kapitál. Kdo ví, proč dostal.

--- Ukončit citaci ---

To by udelal kazdy politik, od komunalniho po vrcholneho, od ultraleva po ultrapravo. To je normalni. Tobe to zrejmne prijde nevkusne pouze proto, ze do ryngle (a to fakt poradne) dostal komanc. Kdyby ale vyvaleli v dehtu a peri nejakeho modroptacnika, ej, to by bylo povyku, to by najednou bylo ornitologu a ochrancu ptactva...

--- Ukončit citaci ---

Ale prosím tě. To jsou čiré spekulace, co by kdo udělal, kdyby... Jediné co víme je, co udělal soudruh Dolejš. Ale proč dostal přes hubu to nevíme.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi