Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (32/76) > >>

Scooolie:

--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 17:20:18 ---Ad Dolejš: pokud to je tak, jak říkáte Vy, tak je to něco jiného. Já jsem slyšel pouze versi, že ho přepadli, když se vracel večer domů a mydlili do něj za to, že je kommunista. To by byl nepřijatelný politický terror.

--- Ukončit citaci ---

Tak to říkal soudruh Dolejš... Já být komunista a dostat přes tlamu, tak z toho taky koukám vytřískat politický kapitál. Kdo ví, proč dostal.

Vader:

--- Citace: Scooolie kdy 24. Února 2009, 00:50:59 ---Já být komunista a dostat přes tlamu, tak z toho taky koukám vytřískat politický kapitál. Kdo ví, proč dostal.

--- Ukončit citaci ---

To by udelal kazdy politik, od komunalniho po vrcholneho, od ultraleva po ultrapravo. To je normalni. Tobe to zrejmne prijde nevkusne pouze proto, ze do ryngle (a to fakt poradne) dostal komanc. Kdyby ale vyvaleli v dehtu a peri nejakeho modroptacnika, ej, to by bylo povyku, to by najednou bylo ornitologu a ochrancu ptactva...

Vodník:

--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 22:01:24 ---
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 16:30:22 ---Myslím, že taková facka je když ne akceptovatelná tak rozhodně nejsnáze pochopitelná.

--- Ukončit citaci ---
Hle, mame zde ospravedlnitelne, nebo alespon pochopitelne nasili. Nu, jen tak dal  ;)

--- Ukončit citaci ---
Kam dál? Samozřejmě ne ospravedlnitelné, nicméně pochopitelné. Už jsem zde kdysi totéž napsal o Goldsteinovi a Jaradatové.

Vader:

--- Citace: martindeporres kdy 24. Února 2009, 08:08:42 ---Když se někomu ožralej pozvracíte auto jako soudruh Dolejš...

--- Ukončit citaci ---

Jsou k tomu nejake dukazy, nebo jsou to jen povidacky z pera hospodskeho rudobijce, ktery pred opravdovou rvackou utece pres latryny ? Chci to vedet proto, aby nebylo mozne, ze by "Vocko" Dolejs mel spor s Eretzem kvuli pomluvam ci podobnym vecem. Urcite mi rozumite.
A ted me trebaukamenujte, ale "Vocko" je dost rozumnej chlap. Ne, ze by se rozumnej chlap nemohl ozrat jak ta ovce (jak rikaji Islandane), ale rozhodne ne jen kvuli jistym sympatiim bych mel rad v ruce neco, co by mohlo byt alespon trosku dukazem.
Az zmasakrujou Julinka, brante si ho zase vy  ;D OMG co ja bych vsechno o tom chlapovi (Julinek) mohl napsat, anzto VIM. Po kolika soudech by me za to tahal. Kolik by jich prohral... A stejne to nenapisu  :(

Vader:

--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 18:27:17 ---No já tu diskussi klidně ukončím, ale Vaším posledním příspěvkem jste se rozhodně nevyznamenal!

--- Ukončit citaci ---

Mr. Vodnik, nic neukoncujte, jste pravoplatnym clenem fora. Ackoliv s vami vetsinou nesouhlasim ani ja, neni to duvod utikat od tohoto tematu. A tentokrat s vami take nesouhlasim  :P   :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi