Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 15:19:14 ---Víte, můj názor je, že české (nebo moravské) hospodské praktiky do politického života nepatří. Tady tomu říkáme terrorismus a chodí se za to do lochu.
--- Ukončit citaci ---
Za facku ? No potes klobas, to jste to dopracovali, kdyz rikate facce terorismus. Uz zacinam chapat, proc treba soudy oznacuji praktiky UOOZ za mafianske. Jeste ze ne teroristicke.
Poturcenec horsi Turka, Vodniku, pamatujte na stare prislovi...
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 15:20:26 ---
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 15:15:57 ---To záleží na tom, jak sionism definujete. Pokud je to tak, jak říkáte Vy, tak je argumentace typu: "Vy nepřejete Židům jejich vlastní stát" demagogická.
--- Ukončit citaci ---
A kde by tak asi stat mit meli ? Stat, ve kterem zbytky naroda zily po 2 tisice let. Uzemi, ktere bylo jejich hezkych par tisic let. Na Antarktidu s nimi ? Ja bych to prezil, ale pro kolik z nich by to bylo lepsi, nez lagr ?
--- Ukončit citaci ---
Řekl jsem, že stát Israel tady řešit nehodlám. Bavíme se v podstatě o plzeňském magistrátu, odbočky jsou jistě nutné a zdravé, ale tímhle směrem já nejdu.
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 15:22:21 ---Klídek! Copak někde píšu, že mě někdo označil za bolševika??? :o To byla reakce na tenhle Váš příspěvek.
--- Ukončit citaci ---
Ale ja vim., omlouvam se. A abych se nedopustil nejake blbosti, kterou bych pak musel mazat, jdu se uklidnit na strelnici. To vite, par desitek ran Tokarevem cloveka zklidni. Nikomu nenamlouvam, ze patrim k nevytocitelnym...
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 15:23:46 ---
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 15:19:14 ---Víte, můj názor je, že české (nebo moravské) hospodské praktiky do politického života nepatří. Tady tomu říkáme terrorismus a chodí se za to do lochu.
--- Ukončit citaci ---
Za facku ? No potes klobas, to jste to dopracovali, kdyz rikate facce terorismus. Uz zacinam chapat, proc treba soudy oznacuji praktiky UOOZ za mafianske. Jeste ze ne teroristicke.
Poturcenec horsi Turka, Vodniku, pamatujte na stare prislovi...
--- Ukončit citaci ---
Tomu s tím Turkem nerozumím. Nevím, co má nebo nemá na svědomí UOOZ, ale tady se prostě v politice nefackujeme (i když za facku - jednu - byste do lochu asi nešel, leda zaplatil).
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 15:25:08 ---Řekl jsem, že stát Israel tady řešit nehodlám. Bavíme se v podstatě o plzeňském magistrátu, odbočky jsou jistě nutné a zdravé, ale tímhle směrem já nejdu.
--- Ukončit citaci ---
OK, chapu a respektuji.
Kruci ja jsem tak nasponovanrj, ze venku nekdo odpalil silvestrovskou raketu (ma narozeniny ?) a ja jsem padl k zemi se zpola napaskovanym zasobnikem. Fuj to jsem se lek'. To mam z toho, ze posloucham radi Darom... ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi