Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 15:08:46 ---Jenze tu jde o zemi zidu, o uzemi (o kousek mensi nez by mel byt) Statu Izrael.
--- Ukončit citaci ---
To záleží na tom, jak sionism definujete. Pokud je to tak, jak říkáte Vy, tak je argumentace typu: "Vy nepřejete Židům jejich vlastní stát" demagogická.
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 15:10:36 ---No to je. Ale nevím, proč byste mě tak měl označovat? V čem jsou moje názory totalitní ("bolševické")?
--- Ukončit citaci ---
A dost ! Kdo vas tu kdy oznacil za bolsevika ci totalitaristu ?? Odpovezte hned, moje trpelivost je kratinka !!
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 15:13:48 ---
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 15:07:05 ---
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 14:49:04 ---Dat lidove pres drzku premierovi ? Proc ne.
--- Ukončit citaci ---
Jestli jste tady teda zase nezapomněl šmajlík - tak proto, že takhle se chovaly SA. >:(
--- Ukončit citaci ---
Tak red jste me dojal. Dat nekomu "lidove pres drzku" je u nas tradice, a je jedno, jestli tak ucinim v hospode Frantovi nebo Mirkovi. "Dat pres drzku" znamena povetsinou dat facku, coz lze i bez hluku a krve. Pravda, s hlukem do zvladl Dr. "divoky zubar" Macek, a budete-li ho (ac je v podstate mym nepritelem) nadale osocovat s prirovnanimi k SA, dostanete ban, a nebal bych se zaloby. >:( >:( >:(
--- Ukončit citaci ---
Macka k SA?? Ale kdepak! Toho leda k tchajvanským členům parlamentu, tam se fackují každý den... ;D
Víte, můj názor je, že české (nebo moravské) hospodské praktiky do politického života nepatří. Tady tomu říkáme terrorismus a chodí se za to do lochu.
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 15:15:57 ---To záleží na tom, jak sionism definujete. Pokud je to tak, jak říkáte Vy, tak je argumentace typu: "Vy nepřejete Židům jejich vlastní stát" demagogická.
--- Ukončit citaci ---
A kde by tak asi stat mit meli ? Stat, ve kterem zbytky naroda zily po 2 tisice let. Uzemi, ktere bylo jejich hezkych par tisic let. Na Antarktidu s nimi ? Ja bych to prezil, ale pro kolik z nich by to bylo lepsi, nez lagr ?
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 15:16:17 ---
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 15:10:36 ---No to je. Ale nevím, proč byste mě tak měl označovat? V čem jsou moje názory totalitní ("bolševické")?
--- Ukončit citaci ---
A dost ! Kdo vas tu kdy oznacil za bolsevika ci totalitaristu ?? Odpovezte hned, moje trpelivost je kratinka !!
--- Ukončit citaci ---
Klídek! Copak někde píšu, že mě někdo označil za bolševika??? :o To byla reakce na tenhle Váš příspěvek.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi