Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 15:02:47 ---Víte, když se projevím kriticky vůči sionismu, jsem obvykle napaden argumentem, že sionism chce jen pro Ž-/židy jejich vlastní stát. Pokud je toto definice sionismu, pak byl Hitler - i přes svůj nepopiratelný antisemitism - v určité fasi stejný sionista jako Plehve.
--- Ukončit citaci ---
Jenze tu jde o zemi zidu, o uzemi (o kousek mensi nez by mel byt) Statu Izrael.
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 15:00:20 ---
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 14:52:16 ---Pojem "bolševik" atd. používám souhrnně pro názory nedemokratické, totalitní. Persekuce za názor takovým totalitním postojem bezesporu je.
--- Ukončit citaci ---
Fajn, takze z meho uhlu pohledu je mozne vas oznacit za "bolsevika" ? No to je hrozna blbost, uznejte sam.
--- Ukončit citaci ---
No to je. Ale nevím, proč byste mě tak měl označovat? V čem jsou moje názory totalitní ("bolševické")?
--- Citovat ---ostatni oznacujte treba jako "totalitaristy" nebo whatever, krom bolseviku, jasne ??
--- Ukončit citaci ---
No dobře. Beru na vědomí.
--- Citovat ---moje nazory v rozporu s demokracii nejsou. Vzstrebejte to, jak umite.
--- Ukončit citaci ---
Neumím. Pokud podporujete rozhodnutí plzeňského magistrátu, spolupracujete na plíživé demontáži demokracie.
martindeporres:
Elazar: to byl pokus o humornou nadsázku. Chtěl jsem tím říci, že prostě není možné národ jen tak prostě vytrhnout a zasadit na druhý konce zemkěkoule do nepřirozeného prostředí. Stejně jako ty cikány na Špicberky.
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 15:07:05 ---
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 14:49:04 ---Dat lidove pres drzku premierovi ? Proc ne.
--- Ukončit citaci ---
Jestli jste tady teda zase nezapomněl šmajlík - tak proto, že takhle se chovaly SA. >:(
--- Ukončit citaci ---
Tak red jste me dojal. Dat nekomu "lidove pres drzku" je u nas tradice, a je jedno, jestli tak ucinim v hospode Frantovi nebo Mirkovi. "Dat pres drzku" znamena povetsinou dat facku, coz lze i bez hluku a krve. Pravda, s hlukem do zvladl Dr. "divoky zubar" Macek, a budete-li ho (ac je v podstate mym nepritelem) nadale osocovat s prirovnanimi k SA, dostanete ban, a nebal bych se zaloby. >:( >:( >:(
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 15:05:17 ---Ehm.. v Belgii Vlamove terorizuji ostatni ? Valoni jsou na musce dnes a denne ? Nemci jsou vrazdeni ? A, prob-ha, hlavne se mi tu nesnazte argumentovat tim, ze Belgie je federace, to byste hodne, hodne klesnul...
--- Ukončit citaci ---
Právě, že Belgie je definována jako občanský stát. Není to stát Vlámů, ani Valonů, ani Vlámů a Valonů (ať už mají mezi sebou cokoli), nýbrž stát belgických občanů, tedy např. uprchlíků z ČSSR, SSSR, Konga atd. pokud tito dostali belgické občanství.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi