Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 14:52:16 ---Pojem "bolševik" atd. používám souhrnně pro názory nedemokratické, totalitní. Persekuce za názor takovým totalitním postojem bezesporu je.
--- Ukončit citaci ---
Fajn, takze z meho uhlu pohledu je mozne vas oznacit za "bolsevika" ? No to je hrozna blbost, uznejte sam. Jestli je tu nekdo bolsevik, pak dejme tomu ja, ale ostatni oznacujte treba jako "totalitaristy" nebo whatever, krom bolseviku, jasne ??
--- Citovat ---Pokud Vás to uráží, navrhněte jiný termín - a nebo dokažte, že se mýlím já a že Vaše názory v rozporu s demokracií nejsou.
--- Ukončit citaci ---
Aniz by to byl oxymoron, nemate pravdu, a presto moje nazory v rozporu s demokracii nejsou. Vzstrebejte to, jak umite.
Elazar:
--- Citace: martindeporres kdy 23. Února 2009, 14:58:07 ---Viděl jste film Madagaskar 1 a 2? Zvířátka (lev, žirafa, tučnáci, hrošice, zebra) odsud utíkali a riskovali let s rozhašeným letadlem. A vy byste tuhle zemi izraelcům přál.
--- Ukončit citaci ---
Uf uf, náčelníku... Já jsem sionista a Vodníkův antisionismus mi vadí a je pro mě naprosto nepřijatelný, ale vy mi to nijak neulehčujete. :D
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 14:41:01 ---
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 13:54:35 ---Já se zase o Hitlera tak nezajímám, ale pokud chtěl původně vyhnat Židy na Madagaskar, aby tam měli svůj stát, tak bych dokonce řekl, že to byl svého druhu "sionista". ;)
--- Ukončit citaci ---
V tom pripade vas mohu povazovat za "sveho druhu" ignoranta ci neco horsiho ? Dokonce s vasim pozehnanim ?
--- Ukončit citaci ---
Pokud se pletu, tak jistě. V čem nemám pravdu? Nechtěl snad Židy vystěhovat na Madagaskar? Pak se omlouvám, jak jsem uvedl, zas tak moc se o to nezajímám...
Víte, když se projevím kriticky vůči sionismu, jsem obvykle napaden argumentem, že sionism chce jen pro Ž-/židy jejich vlastní stát. Pokud je toto definice sionismu, pak byl Hitler - i přes svůj nepopiratelný antisemitism - v určité fasi stejný sionista jako Plehve.
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 14:58:21 ---
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 14:50:20 ---Mluvil jsem o "normalnim" narodnim state. Neni co dodat.
--- Ukončit citaci ---
Jenže druhořadé občanství v národnostním státě (i v tom nejnormálnějším) pro občany jiné národnosti vyplývá už z definice národnostního státu jako takové! Zatímco ve státě, který je definován jako občanský, mohou být ta práva upřena pouze ne-občanům.
--- Ukončit citaci ---
Ehm.. v Belgii Vlamove terorizuji ostatni ? Valoni jsou na musce dnes a denne ? Nemci jsou vrazdeni ? A, prob-ha, hlavne se mi tu nesnazte argumentovat tim, ze Belgie je federace, to byste hodne, hodne klesnul...
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 14:49:04 ---Dat lidove pres drzku premierovi ? Proc ne.
--- Ukončit citaci ---
Jestli jste tady teda zase nezapomněl šmajlík - tak proto, že takhle se chovaly SA. >:(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi